Primul Notebook cu Triplu Ecran din Lume – ‘Razer Project Valerie’

0
406

Primul Notebook cu Triplu Ecran din Lume – ‘Razer Project Valerie’

Consumer Electronics Show (CES) este un eveniment anual care are loc în Las Vegas și de fiecare dată aduce cel puțin un produs sau prototip care ne lasă cu gura căscată. Deși evenimentul este în derulare (5-8 Ianuarie), s-ar putea ca Razer să fie cel ce anul acesta a adus “cea mai bună idee”. Este vorba despre un prototip, Razer Project Valerie, un laptop dedicat jocurilor video care nu are doar un ecran de 17-inci, ci trei.

Project Valerie, este un notebook gaming care întrece orice alt notebook gaming, cu trei ecrane de 17,3-inci 4K pe care sunt afișate cele mai înalte detalii, procesate de un GPU Nvidia GeForce 1080 la rezoluții de 11520×2160. Razer spune că toate cele trei ecranele pot fi utilizate atât împreună cât și în mod independent, astfel că notebook-ul poate fi folosit și la altfel de lucruri, nu doar pentru jocuri. Cu toate acestea, distracția maximă este atunci când totul este afișat împreună, jucând jocul favorit într-un mod în care—pariază—nu a mai fost văzut vreodată.

Cele două ecrane 4K se extind automat din ecranul principal atunci când este solicitat acest lucru, procesul fiind ușor și rapid, fiind aliniate perfect atunci când toate cele trei sunt deschise. În mod normal, notebook-ul nu este mai mare decât un laptop tradițional de 17-inci, cântărind aproximativ 5,5 kg, fiind perfect portabil.

Este important de ținut minte că Project Valerie este exact ceea ce spune numele său, un proiect, și este posibil să nu fie văzut niciodată ca un produs livrat către consumatorul final. Razer nu a anunțat un preț pentru acest produs sau o dată de lansare, dar este bine de știut că o companie are în vedere un astfel de produs pentru noi. Bravo Razer!

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.