Withings prezintă noua cameră de securitate și monitor pentru bebeluși “Home Plus”

0
231

Withings prezintă noua cameră de securitate și monitor pentru bebeluși “Home Plus”

Cu ocazia Târgului de Electronice (CES) de la Las Vegas, Withings a prezentat noua generație a camerei de securitate smart și monitor pentru bebeluși “Home”, care se adaugă compatibilității HomeKit.

Noua cameră Home Plus este una dintre primele camere de securitate de pe piață ce se integrează cu HomeKit, permițându-i să interacționeze cu alte produse HomeKit activate și accesate prin aplicația Apple, Home.

La fel ca și majoritatea camerelor de securitate de pe piață și Home Plus oferă fluxuri video HD către un smartphone sau tabletă, permițând utilizatorilor să fie tot timpul cu ochii pe casele lor atunci când sunt plecați de acasă, sau să-și urmărească copiii când se află în alte încăperi ale casei. Home Plus trimite notificări atunci când surprinde zgomote sau mișcări neobișnuite și are capacitatea monitorizării poluării interioare.

Withings Home Plus are un design similar cu originalul Withings Home, introdus pe piață în 2015 într-o carcasă din lemn cu accente albe ce ascundea o cameră cu unghi larg. Și Home Plus dispune de aceeași cameră HD cu suport night vision și posibilitatea de stocare a înregistrărilor video până la 48 de ore, fără vreun abonament lunar sau alt cost suplimentar. Home Plus va costa 199 de dolari și va fi disponibil undeva în primul trimestru al acestui an.

Withings a început să comercializeze și noul ceas Withings Steel HO, un ceas analog cu abilități de brățară fitness cu un senzeor optic pentru monitorizarea pulsului. Withings Steel HR a fost prezentat la începutul lunii Septembrie, arată ca un ceas tradițional, dar dispune de senzor de puls și poate monitoriza activitățile de zi cu zi. Steel HR se poate achiziționa prin site-ul Withings cu prețuri începând cu 189,95 euro.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.