‘Vapor’ – Primul Smartwatch Misfit cu Touchscreen, GPS și Player Muzical

0
456
Misfit Vapor va rula Android Wear și ar putea fi unul dintre cele mai bune ceasuri pentru fitness

‘Vapor’ – Primul Smartwatch Misfit cu Touchscreen, GPS și Player Muzical

Compania Americană Misfit deținută de Grupul Fossil, a prezentat astăzi în cadrul CES, Misfit Vapor, primul lor smartwatch ce include un ecran tactil. Vapor este cel mai capabil dispozitiv purtabil realizat de Misfit, cu capacități fitness, de monitorizare a somnului, a pulsului, cu GPS încorporat și în același timp, player muzical.

Misfit Vapor dispune de un ecran circular AMOLED de 1,39-inci și 326 ppi pe un diametru de 44 milimetrii, atașat la o curea tradițională de ceas, rezultând un dispozitiv nu foarte mare care se va potrivi unei game largi de utilizatori. Vapor are mai mulți senzori încorporați, printre care: accelerometru, altimetru, gyroscop, GPS, senzor optic pentru puls și microfon.

Datorită GPS-ului încorporat, Vapor nu are nevoie de un smartphone în apropierea lui pentru a contabiliza datele unui antrenamet, iar prin conexiunea Bluetooth încorporată și spațiul de stocare disponibil, muzica poate fi pornită direct de la mâna utilizatorului și ascultată în căștile conectate la ceas.

Smartwatch-ul este rezitent la apă până la 50 metri, deci cei ce iubesc sporturile acvatice se pot bucura de funcționalitățile lui Misfit Vapor.

Vapor este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2100, 4GB spațiu de stocare pentru muzică, Bluetooth și WiFi. Încărcarea se face printr-un încărcător magnetic și are o autonomie de două zile pentru un ciclu complet de încărcare.

“Misfit Vapor deschide un nou capitol pentru și mai multe opțiuni personalizabile pentru utilizatorii noștri. Smartwatch-urile cu touchscreen oferă o platformă aproape infinit mai versatilă, pe care să construiască noi experiențe, produse și servicii. Viitorul dispozitivelor purtabile va crește din hardware și software cu adevărat avansat care este adaptat pentru a impune experiențe personalizate. Vapor ne duce cu un pas mai aproape de realizarea acestei viziuni,” a declarat Preston Moxcey, Manager General al Misfit.

Vapor va fi disponibil în două variante de culoare: Jet Black și Rose Gold, ambele cu curele potrivite, fiind ușor mai mare ca un Apple Watch datorită celor 44 milimetri. Misfit are în plan să înceapă comercializarea acestui ceas spre sfărșitul anului, prețul său fiind de doar 199 dolari.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: macrumors

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.