HTC lansează One X10 la sfrășitul lunii Ianuarie

0
246

HTC lansează One X10 la sfrășitul lunii Ianuarie

HTC este pregătită să lanseze un nou phablet undeva spre sfărșitul acestei luni, phablet ce se va numi HTC One X10. 

Smartphone-ul nu este foarte diferit de predecesorul său X9, nici ca aspect și nici ca și specificații, excepție făcând rezoluția camerei și câteva alte mici detalii. HTC susție că procesorul Mediatek va fi chiar mai slab decât pe X9.

Mai în detaliu, X10 va dispune un procesor octa-core MT6755V/C (disponibil și pe HTC Desire 10 Pro) ce va rula la 1,9 GHz și in procesor grafic Mali T860. Ca și comparație, X9 era dotat cu un procesor octa-core MT6795 Soc, dar tactat la 2,2 GHz. Memoria RAM va fi de 3GB în timp ce memoria ROM de 32GB, iar ecranul de 5,5 inci va avea o rezoluție de 1080 x 1920 — practic X10 este mai mult un refresh decât un upgrade.

Singurele îmbunătățiri se pot găsi în secțiunea camerei, unde X10 dispune de o cameră principală de 16,3 megapixeli (13 megapixeli pe X9) și o cameră frontală de 7,9 megapixeli (5 megapixeli pe X9).

Conform spuselor celor de la Venturebeat, HTC se pregătește să lanseze trei modele de telefoane mobile în primul trimestru al acestui an, iar X10 este unul dintre ele, în timp ce altul nu are decât un nume de cod—Ocean Note—un phablet superior cu un ecran curbat și cu calități superioare pe partea foto. Cel de-al treilea model ar trebui să fie flagship-ul HTC al anului, un followup pentru modelul din 2016, HTC 10.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.