Dials, O Aplicație pentru Calendar care Regândește Total Lucrurile

0
375

Dials, O Aplicație pentru Calendar care Regândește Total Lucrurile

Aplicațiile pentru Calendar au avut întotdeauna un design simplu, dar dacă nu ești un mare fan al acestora, există alternative. Una care regândește total lucrurile este Dials.

Dials organizează calendarul de zi cu zi sub forma unui ceas, iar prin acest mod oferă o perspectivă mult mai simplă a zilei curente. Datele adăugate se introduc foarte ușor și rapid, cu doar câteva apăsări ale ecranului și integrează cele mai comune caracteristici ale unui calendar, ca notificările, locația și invitațiile. Dials nu este o aplicație calendar pentru toată lumea, dar dacă vrei altceva, un design mai aparte, Dials funcționează incredibil de bine.

Spun că nu este pentru toată lumea pentru că dacă aveți foarte multe evenimente în prorpiul calendar, Dials devine destul de aglomerată. În schimb, pentru aceia care au de obicei doar câteva lucruri notificate în calendar pentru fiecare zi, este cu siguranță mult mai potrivită decât alte aplicații.

Dials este o aplicație gratuită și compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android.

Free –  App Store Free – Google Play

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.