Noul Model Skoda Octavia Scout 2017

0
602

Noul Model Skoda Octavia Scout 2017

Skoda se află în procesul de actualizare a modelului Octavia. Cu doar două luni în urmă a fost dezvăluit modelul de bază revizuit. Acum facem cunoștință cu noua Skoda Octavia Scout.

Octavia Scout este echivaletul Cehilor pentru Audi Allroad sau Volvo Cross Country, tratamentul primit transfromând Octavia într-un vehicul mai robust, capabil să se descurce excelent și pe drumurile mai puțin bătute.

Este bazat pe modelul revizuit Octavia Combi wagon, dar oferă o gardă la sol mai ridicată cu aproape 3 centimetri, făcând astfel ca Octavia Scout să fie mult mai respectabilă, chiar dacă nu este un model suficient de SUV. La acest standard îi este adăugată tracțiunea integrală și un ambreiaj multi-disc hidraulic controlat electronic.

Octavia Scout beneficiază de toate îmbunătățirile aplicate standardului Octavia, inclusiv infotainment-ul actualizat și tehnologiile de siguranță, iar grila față se bucură de redesenarea ce include farurile cu LED.

Cumpărătorii vor putea alege dintre trei motorizări turbo cu patru cilindri, incluzând un motor pe benzină de 1.8 litri și 180 cai putere și două dieseluri de 2.0 litri și 150 cai putere, respectiv 2.0 litri și 184 cai putere.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.