RCS&RDS Reintroduce Discovery împreună cu Cinemax 2, HBO 2, TLC și E!

0
598
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

RCS&RDS Reintroduce Discovery împreună cu Cinemax 2, HBO 2, TLC și E!

După mai bine de patru ani de când RDS&RCS a decis să scoată din grila de programe canalele Discovery din cauza expirării contractului urmat de anumite neînțelegeri dintre companii, aflăm acum că s-a ajuns la un nou acord între cei doi, care nu face altcea decât să ne bucure.

Operatorul RCS&RDS din România va reintroduce în grila sa de programe TV canalele Discovery, inclusiv HD, împreună cu alte noi canala ca Cinemax 2 SD, TLC, E! Entertainment și HBO 2 HD. Astfel, canalele Discovery (SD și HD), împreună cu TLC, E! Entertainment (SD și HD) vor face parte din pachetele de bază, în timp ce Cinemax 2 SD și HBO 2 HD vor fi incluse în pachetele MaxPak.

Această informație nu este încă confirmată oficial pe site-ul RDS&RCS însă sunt surse din interiorul companiei care au furnizat aceste informații și în urma unui apel telefonic la Relații Clienți am fost înștiințați că aceste canale vor face în curând parte din grila de programe. Totul este acum doar o chestiune de timp până va fi publică această știre și până când vom putea scana și vom putea regăsi Discovery în lista de canale.

UPDATE: 30.12.2017 ora 17.40

După o scanare completă a canalelor TV, în grila RCS&RDS am găsit următoarele canale disponibile din cele menționate în această știre: Cinemax 2 SD, Discovery Ro SD, E! Entertainment SD și HD și TLC SD. Nici urmă de Discovery HD sau alte canale gen Animal Planet sau Discovery Science.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.