Cele Mai Bune Jocuri Cu și Despre Viteză pentru iPhone

0
690

Cele Mai Bune Jocuri Cu și Despre Viteză pentru iPhone

Dacă îți place să te joci pe iPhone, iar jocurile tale preferate sunt întotdeauna cele cu mașini sau orice implică o cursă cu motor, atunci obligatoriu trebuie să treci în revistă următoarea listă de jocuri.

Iată cele mai bune opt jocuri cu curse care le poți găsi în App Store și le poți juca pe iPhone-ul tău.

Real Racing 3

Pentru toți cei ce preferă o experiență de curse realistă cu precizie în pilotat

Real Racing 3 oferă o grămadă de acțiune pentru cei mai entuziaști vitezomani. Jocul dispune de multiple moduri de curse, inclusiv speed snap, unde scopul principal este să scoți din mașina ta maximul de viteză într-un timp cât mai scurt. De asemenea, găsești curse regulate și curse cu eliminare. Indiferent că joci în modul single player sau împotriva unui prieten, vei simți cum nevoia de viteză este atinsă.

Grafica jocului este incredibil de frumoasă, iar efectele sonore sunt realiste. Real Racing 3 te pune în spatele volanului unei mașini puternice, cu detalii uimitoare, iar jocul îți dă senzația unei curse de mașini în toată regula. Faptul că poți alege dintre o varietate de moduri single player și multiplayer te poți întrece cu oricine, oricând, oriunde.

Free –  App Store


Horizon Chase

Pentru toți cei ce se bucură de orice tip de joc de cursă, dar în special de jocurile clasice arcade

Horizon Chase este un joc de curse retro cu un aspect modernizat, practic un omagiu adus jocurilor old-school. Acesta dispune de o coloană sonoră creată de aceeași compozitori care au creat și muzica unor jocuri clasice cu mașini, așa că totul este o explozie din trecut. Jocul arată foarte bine, are un control ireproșabil și circurite competitive pentru oricine. Există o grămadă de bonusuri deblocabile, motiv foarte bun ca să te întorci de fiecare dată când ai puțin timp înapoi în joc.

Horizon Chase este fără doar și poate cel mai bun joc retro arcade racing pe care îl poți găsi în App Store. Jocul este unul dintre cele mai frumoase din categoria sa, oferind exact ceea ce te-ai aștepta să vezi de la un joc retro arcade. Muzica este o întoarcere la clasicele jocuri, iar pe lângă asta găsești o grămadă de circuite realiste în fiecare cupă bazate pe locații din lumea reală, în timp ce mașinile au propriile lor puteri și slăbiciuni. Jocul este provocator, distractiv și crează dependență în timp ce lupți pentru aur în fiecare cursă.

Free –  App Store


AG Drive

Pentru toți cei ce se bucură de curse futuriste, sfidând gravitația la viteze uluitoare

AG Drive este un joc de curse în care preiei controlul unor craftere antigravitaționale capabile să treacă peste și pe sub superautostrăzile viitorului. Pe piste în spirală sub formă de roller coaster trebuie să preiei controlul și să ajungi primul în fața oponenților tăi. Atenție mare la obstacole și la câmpurile de energie și adună power-ups-urile pentru a căștiga avantaj.

AG Drive este pictat cu efecte 3D uimitoare și este însoțit de o coloană sonoră superbă. Poți simți energia construită în timpul cursei, făcându-te să te miști din ce în ce mai repede. Jocul dispune de moduri de joc, de la Events la Quick Events, la single races, time trials, elimination cups și multe altele.

0,99 € –  App Store


Riptide GP2

Pentru toți cei ce se bucură de orice tip de joc de cursă, în special cele cu cascadorii

Riptide GP2 este un joc teribil de curse pe apă. Cu un control simplu, trebuie doar să înclini telefonul pentru a accelera, iar apăsând pe ecran te deplasezi spre stânga sau dreapta în încercarea de a reuși cele mai grozave cascadorii. Folosind un power boost poți zbura înaintea celorlalți concurenți. Efectele 3D sunt superbe în timp ce tonurile funky sunt adăugate experienței.

Pentru fanii jucurilor de curse, Riptide GP2 aduce cele mai puternice scutere de apă într-o cursă rapidă, plină de obstacole și cascadorii pe dispozitivele iOS. Încearcă cât mai multe cascadorii pentru a câștiga cât mai mult XP.

1,99 € –  App Store


Angry Birds Go!

Pentru toți cei ce iubesc întrecerile cu karturile sau Angry Birds

În Angry Birds Go! ești parașutat cu un vehicul rudimentar pe un circuit în coborâre concurând cu personajele Angry Birds împotriva Piggies. Va trebui să faci față drumurilor periculoase și adversarilor răutăcioși care vor face orice le stă în putință să treacă primi linia de sosire. Alegeți caracterul și kartul favorit și înceacă să câștigi primul loc.

Angry Birds este un succes pe iOS, deci nu este nici o surpriză că Rovio Entertainment a creat un joc de curse cu adorabilele păsări. Acest joc are o mulțime de acțiune desprinsă din desenele animate, cu suport multiplayer și clasamente în Game Center. Grafica este grozavă, acțiunea rapidă, furioasă și veselă.

Free –  App Store


Beach Buggy Racing

Pentru toți cei cărora le plac cursele nebune de karting, cu viteze extreme și power-ups

Acest joc este totul despre cursele de buggie pe plajele off-rad, în care folosești toate trucurile murdare pentru a ajunge pe primul loc. Fie că deversezi ulei pentru a aluneca oponenții sau trimiți o grămadă de mingi colorate către toți din jurul tău, vei face tot ce îți stă în putință să conduci cursa și să treci primul linia de sosire. Fiecare dintre adversarii tăi au abilitățile lor speciale și power-ups-uri cu care să te ducă în jos.

Beach Buggy Racing este distractiv, cu o acțiune frenetică. Grafica parcă desprinsă din desene animate este fantastică, iar efectele sonore și muzica de fundal sunt perfect asociate jocului. Este o întrecere grozavă, oferindu-ți o distracție off-road pe cinste, trecând cu kartul la viteze uluitoare pe plajele și satele din joc.

Free –  App Store

Impulse GP

Pentru toți cei cărora le plac vitezele extreme, cu zone speciale pentru obținerea vitezei suplimentare

Impulse GP este un joc de curse care depinde de priceperea și precizia jucătorului pentru a atinge succesul. Acțiunea jocului are loc într-o lume aproape futuristă, cu motociclete antigravitaționale super rapide care se întrec pe circuite provocatoare. Acuratețea este puncul cel mai important al jucătorului pentru că de multe ori trebuie să obții câteva secunde pentru a putea câștiga.

Dacă ești pasionat de cursele de motociclete, cu siguranță vei iubi acest joc. Spre deosebire de alte jocuri care se concentrează pe acțiune și power-ups, acest joc este despre curse și îndemânare. Este provocator, inovativ și distractiv de jucat.

Free –  App Store

GT Racing 2

Pentru aceia care preferă cursele realiste cu mașini și circuite clasice

GT Racing 2 pune la dispoziție 28 de noi provocări în fiecare săptămână, toate acestea îmbunătățindu-vă abilitățile de mare pilot. Jocul oferă cele mai realistice mașini împreună cu dinamicile lor. Circuitele au momente diferite din zi, condiții meteorologice diferite, oferind experiențe unice.

GT Racing 2 nu are timpi de reparație sau costuri, astfel că nu va trebuie să aștepți sau să plătești în plus pentru a participa la un eveniment. Grafica care îți ia răsuflarea include patru unghiuri diferite pentru cameră, inclusiv o priveliște din interiorul mașinii. Jocul include 71 de mașini licențiate pe 13 circuite, inclusiv Laguna Seca. Sunt mașini de la peste 30 de producători, ca Mercedes-Benz, Ferrari, Dodge, Nissan, Audi, Lamborghini, Ford și multe altele.

Free –  App Store


Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.