Trailerul Alien: Covenant ne îngrozește sărbătorile

0
233

Trailerul Alien: Covenant ne îngrozește sărbătorile

Weekend-ul de sărbătoare ce tocmai a trecut a adus fanilor seriei Alien primele imagini din ceea ce va fi Alien: Covenant, o producție a 20st Century Fox.

Aflat în regia lui Ridley Scott, Alien: Covenant este o continuare a filmului din 2012, Prometheus, în care echipajul navei Covenant descopera ceea ce ei cred că este paradisul neexplorat.

Toate se schimbă însă atunci când echipajul realizează că această utopie este defapt o lume extrem de periculoasă, a cărei locuitori îl includ pe sinteticul David (Michael Fassbender) — singurul supraviețuitor al expediției Prometheus — împreună cu toate creaturile care au făcut parte încă de la originalul film Alien.

Trailer-ul ce prezintă Alien: Covenant ne arată scene în care echipajul explorează acea lume frumoasă, care îți taie răsuflarea, dar în care se întâlnesc cu toate creaturile înspăimântătoare ce locuiesc aici. Disperarea și frica care ii cuprinde îi face să urle și să încerce să fungă înapoi spre navă. Într-o secvență putem observa și actorul principal, un Xenomorph.

Filmul îi are ca protagoniști pe Michael Fassbebder și pe Noomi Rapace (care își reia rolul doctorului Elizabeth Shaw), alături de Katherine Waterston, Danny McBride, Billy Crudup și Guy Pearce.

Alien: Covenant este programat pentru lansare pe data de 19 Mai 2017.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.