Jocurile Gratuite pentru Xbox One și 360 cu Abonamentul LIVE Gold din Ianuarie 2017

0
561

 Jocurile Gratuite pentru Xbox One și 360 cu Abonamentul LIVE Gold din Ianuarie 2017

Ca membru Xbox Live Gold primești acces la multiplayer, jocuri gratuite și discouturi exclusive pentru conținutul magazinului Xbox. Tot cu Xbox Live Gold stai conectat cu prieteni tăi, cu familia și cu toți memrbii Xbox Live din întreaga lume.

Xbox Live unește jucătorii din întreaga comunitate Xbox One și Windows 10, astfel că poți oricând să te joci cu prietenii și să te conectezi la o comunitate masivă de jucători din întreaga lume. Cu Xbox Live Gold îți construiești un statut în funcție de jocurile jucate prin deblocarea achievements-urilor. Tot cu Gold poți să împărtășești videoclipuri epice din jocuri, acumulezi Gamerscore și îți perfecționezi avatarul. Rămânând întotdeauna conectat vei putea vedea toată acținuea, văzând ce joacă prieteni tăi, poți să îți urmărești jocurile favorite, poți să începi un party chat și ești la curent cu toate noutățile.

Tot prin abonamentul lunar, beneficiezi în fiecare lună de două jocuri gratuite pentru Xbox One care devin proprietatea ta după descărcare. La fel se întâmplă și cu două jocuri Xbox 360 care funcționează prin programul de compatibilitate (Backwards).

Începând cu 1 Ianuarie 2017 jocul Deathtrap pentru Xbox One poate fi descărcat pe toată perioada lunii Ianuarie.

Lansat în 2015, Deathtrap este un joc Tower Defense cu elemente puternice de action-RPG. Este un joc cu trucuri vicioase, cu killing machines, lame rotative și foarte mult sânge.

Cel de-al doilea joc pentru Xbox One este Killer Instinct Season 2. Jocul va fi disponibil pentru descărcare începând cu 16 Ianuarie și până pe 10 Februarie 2017.

Killer Instinct Season 2 a fost lansat în 2014 și este o portare completă a originalului joc arcade din 1996. Cu 2000 de ani în urmă, combatanții care au supraviețuit primului turneu plus noii luptători din anii următori trebuie să se lupte fiecare cu fiecare pentru a putea da față cu Gargos și să decidă soarta întregii lumi. Care dintre ei are instinctul de ucigaș?

Versiunea îmbunătățită pentru Xbox One oferă caracteristici de multiplayer competitiv prin Xbox Live, un mod de formare și unul de practică, plus o grămadă de achievements-uri.

Pe lângă cele două jocuri pentru Xbox One, programul de compatibilitate (Backwards) și Xbox Live Gold oferă două jocuri de pe Xbox 360, The Cave disponibil din 1 Ianuarie și până pe 15 Ianuarie 2017 și Rayman Originis din 16 și până pe 31 Ianuarie. Totodată, toți utilizatorii și abonații Xbox Live Gold care nu au reușit să beneficieze de jocul gratuit al lunii Decembrie, Outlast, o pot face până pe 15 Ianuarie 2017.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.