Vânzări Uriașe prin Xbox Live încep pe 22 Decembrie – Peste 350 de Oferte și Reduceri

0
538
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Vânzări Uriașe prin Xbox Live încep pe 22 Decembrie – Peste 350 de Oferte și Reduceri

E Decembrie, mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar Microsoft se pregătește, ca în fiecare an, de mari reduceri pentru utilizatorii Xbox Live în ultimele zile din 2016. Conform Microsoft, vânzările din acest an vor fi cele mai mari din istoria Xbox Store, oferind reduceri la o varietate de jocuri pentru Xbox One și Xbox 360.

Reducerile încep pe 22 Decembrie și se desfășoară pe parcursul a 19 zile de oferte, promoția încheindu-se pe 9 Ianuarie 2017. Pe tot parcursul ofertelor vor fi reduceri importante la sute de jocuri, filme, TV shows și multe altele. În videoclipul de mai jos care anunță această ofertă, se spune că vor exista 350 de oferte disponibile pe toată perioada promoțională.

În ceea ce privește reducerile pentru jocuri, Microsoft nu a specificat o listă completă, dar a confirmat faptul că unele dintre cele mai mari titluri din acest an, incluzând Final Fantasy XV, Battlefield 1 și Watch Dogs 2, vor fi parte din această promoție. În plus, mai mult de 40 de titluri de jocuri din programul de compatibilitate vor beneficia de reduceri considerabile.

Videoclipul promoției din acest an realizat de Microsoft se numește Countdown și prezintă jocuri ca Dead Rising 4, Gears of War 4, Call of Duty: Infinite Warfare, Titanfall 2, Skyrim: Special Edition, NBA 2K17 și multe altele. În plus, Microsoft oferă abonamentul lunar pentru Xbox Live Gold pentru doar 1 dolar, dar acest preț este valabil doar pentru persoanele care nu au mai avut vreodată un astfle de abonament.

Ofertele pentru jocuri vor fi atât zilnice cât și săptămânale, așa că nu ezitați să fiți cu ochii pe noi și pe pagina noastră de Facebook pentru mai multe informații și oferte!

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.