Favoritele Mele: Cele Mai Bune Aplicații Pentru Editare Foto

0
626
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Favoritele Mele: Cele Mai Bune Aplicații Pentru Editare Foto

După ce faci poze cu iPhone-ul tău cu aplicația standard ori cu una dintre cele mai bune aplicații manuale pentru camera foto, uneori mai e nevoie să mai faci unele mici retușuri adăugând diferite filtre sau dacă nu, poate vrei doar să faci un colaj de fotografii ca o singură imagine.

Pentru oricare dintre aceste lucruri sunt o grămadă de aplicații disponibile în App Store, dar astăzi vă voi prezenta câteva dintre aplicațiile pentru editarea pozelor pe care le folosesc cel mai frecvent și care pot zice că fac parte din lista aplicațiilor favorite.

Over

Fiind în prag de sărbătoare poate ai nevoie să trimiți cuiva drag o felicitare, iar pentru aceasta vrei să folosești o poză din galeria de imagini a iPhone-ului tău. Cu aplicația Over poți să alegi orice poză din galerie și poți să o editezi cu textul sau citatul dorit. Este incredibil de simplu și îți oferă un mod de lucru absolut superb. Bineînțeles că aplicația poate fi folosită în orice perioadă a anului, ea nu are ca temă doar sărbătorile.

Aplicația te poate ajuta să promovezi un eveniment, să faci o reclamă sau un layout pentru o carte de vizită, să realizezi o felicitare sau să spui o poveste, să împărtășești dragostea ta sau să îți exprimi sentimentele, plus multe altele.

Free –  App Store

Diptic

Pentru că îmi place să fac poze, este dificil să nu copleșesc prietenii mei de pe Facebook cu o grămadă de fotografii. De aceea folosesc Diptic, pentru că mă lasă să combin imagini și fotografii multipe într-una singură, creând astfel un colaj care poate fi mult mai interesant și poate exprima mult mai mult decât o singură poză. Practic colajul de fotografii este un mod de a spune o poveste despre ziua ta.

Diptic dispune de peste 190 de layout-uri, cu rame și borduri diferite în care pot fi combinate atât poze cât și videoclipuri, pot fi folosite filtre din cele 14 disponibile, sau poți modifica luminozitatea, contrastul, nuanța și saturația culorilor.

0,99 € –  App Store

Darkroom

După cum spuneam și mai sus, există o grămadă de aplicații grozave pentru editarea fotografiilor, știu asta pentru că dea lungul timpului am descărcat pe iPhone-ul meu mai multe aplicații decât puteam folosi. Cu toate acestea, Darkroom este una dintre favorite. Ea dă rezultate foarte frumoase cu un minim de efort, oferind o interfață simplă și o grămadă de filtre reglabile.

Free –  App Store

Slow Shutter Cam

Deși nu este o aplicație pentru editat fotografii la fel ca celelalte, ea face acest lucru înainte de a captura o imagine. Am ales să încadrez această aplicație aici pentru că sunt convinsă că la fel ca mine mai sunt și alți utilizatori de iPhone care s-au confruntat cu anumite lipsuri când au trecut de la camera DSLR la cea de pe iPhone. Unul dintre lipsuri fiind capacitatea de a obține expuneri mai lungi. Această aplicație face acest lucru, permițându-mi să folosesc setarea pentru expunerea mai lungă astfel în cât să pot captura lumini, obiecte în mișcare blurate și imagini mai clare în diferite condiții de lumină și setări.

1,99 € –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.