Sărbătorește românește alături de Electrecord.com! Plătești 6 primești 12

0
413

Sărbătorește românește alături de Electrecord.com! Plătești 6 primești 12

Așa prezintă Electrecord oferta de sărbători pentru toți utilizatorii aplicației pentru mobil sau al serviciul online de muzică 100% Românească.

Așadar, în prag de sărbătoare, una dintre cele mai descărcate aplicații românești îți dăruiește muzica toată cu noul pachet promoțional disponibil în perioada 19 Decembrie 2016 – 2 Ianuarie 2017.

Oferă-ți în dar sau fă un cadou unei persoane dragi Coloana sonoră a României printr-un abonament special de 12 luni la prețul de 6 luni (5,99 Euro). Accesează aplicația de pe mobil sau intră pe www.electrecord.com com, iar din meniul Contul meu selectați secțiunea Abonamente pentru a cumpăra pachetul promoțional.

Electrecord oferă mai multe variante de plată astfel în cât doritorii să poată intra cât mai ușor și mai rapid în lumea muzicii de altădată. Metodele de plată sunt:

  • pe Web  – card, sms sau paypal
  • pe Android – Google Pay (card)
  • pe iOS – Apple Pay (card)

Abonament 12 luni – 9,99 Euro 5,99 Euro

Descarcă iOSDescarcă AndroidAscultă Online

Echipa Electrecord.com urează tuturor Sărbători fericite!

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.