Super Mario Run: 10 milioane de descărcări și încasări de 4 milioane de dolari în prima zi pentru Nintento

0
219

Super Mario Run: 10 milioane de descărcări și încasări de 4 milioane de dolari în prima zi pentru Nintento

Al doilea succes din acest an pentru Nintendo vine odată cu lansarea jocului Super Mario Run care s-a bucurat de un succes imens, ajungând rapid în topul celor mai bine descărcate jocuri din App Store.

Compania a declarat că în prima zi de la lansare, Super Mario Run a fost descărcat de peste 10 milioane de ori din App Store, din 60 de țări, generând rapid un câștig de 4 milioane de dolari.

Given its visibility, it should come as no surprise that it became the top ranked game by downloads across 60 countries immediately after launch. Based on preliminary estimates, this includes over 10 million downloads and over $4 million in consumer spend worldwide on December 15.

Compania a făcut o comparație cu succesul pe care l-a înregistrat cu jocul Pokemon Go, care în prima zi de la lansare a fost descărcat de aproximativ 1 milion de ori, ajungând la 5,6 milioane de descărcări în primele 3 zile și la peste 100 de milioane după primele trei săptămâni. Câștigul calculat după cele trei săptămâni fiind de 10 milioane de dolari pe zi.

Cu toate că Super Mario Run a fost descărcat de patru ori mai mult decât Pokemon Go, acesta ar putea să nu aducă un câștig la fel de mare pentru aceeași perioadă (trei săptămâni), din cauză că cei care și-au dorit jocul l-au și cupărat în primele câteva zile, fanii plătind 10 dolari pentru celelalte niveluri și moduri de joc.

Una dintre cele mai mari dezamăgiri ale fanilor și ale celor care au încercat Super Mario Run pe iOS este faptul că nu funcționează fără o conexiune la internet.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: appannie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.