Super Mario Run este disponibil pentru iPhone, iPad și iPod touch

0
296

Super Mario Run este disponibil pentru iPhone, iPad și iPod touch

Jocul Super Mario Run este disponibil! Jocul Nintento a fost testat încă din luna Septembrie pe iPhone 7 de însuși creatorul său, Shigeru Miyamoto. Acum acesta este valabil pentru descărcare gratuit din App Store.

Jocul face parte din categoria endless runner și este dezvoltat astfel în cât să poată fi jucat doar cu o mână. Astfel, Mario aleargă tot timpul, iar tu trebuie să apeși scurt pe ecran pentru ca să îl faci să sară, în timp ce pentru o săritură mai lungă trebuie apăsat mai lung. Scopul jocului este să ocolești obstacolele, să colectezi monedele, să spargi cărămizile — practic toate lucrurile cu care erai obișnuit încă din copilărie atunci când Mario era unul dintre cele mai populare jocuri, le poți găsi acum pe platforma mobilă, inclusiv întreceri pe anumite perioade de timp.

Jocul Super Mario Run necesită o conexiune permanentă la internet și nu este în totalitate gratuit. Deși se poate descărca gratuit din App Store, puteți juca doar primele trei niveluri gratuit, restul conținutului trebuie deblocat prin in-app purchase contra sumei de 9,99 euro.

Pentru cei 10 euro plătiți, jocul oferă 24 de întreceri în peste șase lumi diferite prin modul World Tour. În plus, modul Toad Rally perimite curse împotriva unei fantome, care defapt reprezintă timpul unei alte persoane, în timp ce modul Kingdom Builder vă permite să cheltuiți monedele colectate în celelalte moduri de joc pe clădiri, decorații și bonusuri.

Free (in-app) –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.