Dunkirk, Film De Acțiune din Al Doilea Război Mondial

0
837

Dunkirk, Film De Acțiune din Al Doilea Război Mondial

Warner Bros. a lansat primul poster pentru filmul Dunkirk bazat pe Al Doilea Război Mondial, regizat de Christopher Nolan (The Dark Knight).

Afișul este grandios. Acesta arată un singur soldat uitându-se în mare cu ororile războilului în fața sa.

Acțiunea filmului se desfășoară în anul 1940 și are ca scop principal planul de salvare a 300.000 de soldați aliați ce au fost prinși de către trupele germane pe plaja Dunkirk din Franța. Trailerul care anunța filmul a fost publicat la începutul acestui an și prezenta doar o imagine de ansamblu a ce va fi Dunkirk. În curând vor fi mai multe detalii video prezentate de Warner Bros.

Totodată, un prolog de șapte minute este programat să ruleze pe ecranele IMAX înaite de Star Wars: Rogue One odată cu lansarea acestui film în acest weekend.

Dunkirk este un film scris și regizat de Nolan, avându-i ca protagoniști pe (The Revenant), Mark Rylance (Bridge of Spies), Kenneth Brangh (Harry Potter and the Chamber of Secrets) și Harry Styles din trupa One Direction.

Dunkirk va fi lansat pe data de 21 iulie 2017.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.