Home IOS Cum Se Dezactivează Pozele Contactelor

Cum Se Dezactivează Pozele Contactelor

Cum Se Dezactivează Pozele Contactelor
25
0

Cum Se Dezactivează Pozele Contactelor

Atunci când adăugați un contact nou sau când editați un cotact existent în aplicația Contacts din iPhone, puteți să îi asociați fiecăruia o poză pentru o recunoaștere mai ușoară.

Atunci când deschideți aplicația Messages veți putea observa o poză lângă fiecare mesaj, dacă contactului respectiv i-a fost asociată o poză.

În cazul în care nu doriți ca pozele (dacă unui contact nu îi este asociată o poză, vor fi afișate inițialele numelui) să fie afișate în lista de mesaje, această caracteristică poate fi oprită foarte ușor. Iată cum puteți dezactiva pozele contactelor.

  • Deschideți aplicația Settings.
  • Selectați Messages.
  • Mutați butonul Show Contact Photos în modul off.

Acum când veți deschide aplicația Messages, veți putea observa că în lista de mesaje vor apărea doar numele și previzualizarea ultimului mesaj primit de la contactul respectiv. Chiar și cerculețul care va afișa inițialele contactului (folosit să înlocuiască poza) va dispărea și el. Și cerculețul cu inițialele are aceeași menire ca și poza, de a vă ajuta să identificați cu ușurință un singur contact între multe altele.

Trebuie să țineți cont că această setare nu vă va dezactiva poza pentru aplicația Contacts. Dacă veți intra în aplicație și veți selecta secțiunea Favorites veți putea vedea că poza sau inițialele contactului respectiv vă vor apărea în continuare, chiar că este dezactivată.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Adrian Benea Pasionat de tehnologie. Utilizator macOS si iOS. Pescar - coarse fishing & fly fishing. Ciclist.

Leave a Reply

Close