Ochelari Inteligenți pentru Bicicletă ce oferă Informații ca Unui Pilot de Vânătoare

0
336

Ochelari Inteligenți pentru Bicicletă ce oferă Informații ca Unui Pilot de Vânătoare

Ochelari inteligenți pentru bicicletă, care afișează toate informațiile necesare direct în fața ciclistului la fel ca ochelarii piloților de vânătoare.

Ochelarii inteligenți Raptor sunt dezvoltați de compania Israeliană Everysight, care crează ochelari și protecții pentru ochi, pentru piloții de avioane.

Everysight Raptor AR Smartglasses afișează în fața ochilor toate informațiile necesare pentru orice biciclist. Acest lucru înseamnă că atunci când mergeți cu bicicleta, veți putea vedea în timp real pulsul, cadența, viteza, puterea și chiar distanța parcursă sau înclinația. Aceste informații vin bineînțeles, de la senzorii care sunt montați pe bicicletă.

Conform spuselor celor de la Everysight, adevărata “șmecherie” este modul în care aceste informații sunt afișate. Cu ajutorul tehnologia patentate BEAM, veți obține informații în același mod ca și un pilot de vânătoare — ca o proiecție în fața ochilor.

Se presupune că, folosind acești ochelari inteligenți siguranța în trafic sau în timpul cursei crește, deoarece nu mai este nevoie să fie luați ochii de la drum pentru a citi informațiile de pe un ciclocomputer normal motat pe ghidonul bicicletei.

Informațiile care sunt afișate în ochelari pot fi schimbate în timpul în timpul mersului atât de la un dispozitiv ce poate fi montat pe ghidonul bicicletei cât și prin comenzi vocale. Ochelarii dispun chiar și de o cameră foto încorporată care poate captura imagini la rezoluție înaltă.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.