Prin faptul că Pebble este cumpărată de Fitbit, Pebble Time 2 și Pebble Core nu vor mai fi livrate

0
225

Prin faptul că Pebble este cumpărată de Fitbit, Pebble Time 2 și Pebble Core nu vor mai fi livrate

Potrivit site-ului Bloomberg, Fitbit este pe punctul de a cumpăra Pebble pentru cel puțin 40 de milioane de dolari, lucru despre care am scris îndată ce am aflat despre această tranzacție.

Pebble Time 2 este fabricat din oțel inoxidabil marin, de o calitate superioară și are un ecran mult mai mare decât modelul original Time, în timp ce Core este un dispozitiv cu Android și GPS, ușor de purtat de către alergători.

Tot în acest articol putem afla că Fitbit a început să trimită oferte de lucru către 40 la sută dintre inginerii de software ai companiei. Ceilalți angajați care nu au primit nici o ofertă de lucru vor primi în schimb pachete compensatorii, în timp ce cei care vor accepta să muncească pentru Fitbit se vor muta în centrul din San Francisco. Sursele Bloomberg au declarat că acum depinde doar de Fitbit dacă va folosi sau nu brandul Pebble.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.