Nico Rosberg se retrage din Formula 1: Vedeți Reacțiile

0
205

Nico Rosberg se retrage din Formula 1: Vedeți Reacțiile

Câștigătorul titlului Formula 1 din 2016, Nico Rosberg șochează lumea după anunțul său prin care spune că se retrage din lumea sportului. 

În ciuda faptului că acesta a fost capabil să îl învingă pe coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton, Nico Rosberg a ales să părăsească lumea sportului și să se concentreze asupra familiei. Rosberg în vârstă de 31 ani este căsătorit cu Vivian Sibold în vârsă de 31 de ani și împreună au o fetiță pe nume Alaϊa Rosberg de un an și patru luni.

Unele personalități din Formula 1 au fost surprinse de decizia lui Rosberg, în timp ce altele l-au înțeles perfect. Daniel Ricciardo de la Red Bull a declarat că respectă decizia lui Rosberg și faptul că pilotul german are puterea să renunțe la oportunitățile și banii care sunt în acest sport. Max Verstappen a admis că este puțin surprins de decizia luată de Rosberg și a declarat că a fost unul dintre cei mai mari rivali ai săi de pe circuit. Bineînțeles că Hamilton a avut cele mai multe de spus în privința plecării lui Rosberg, declarând că echipa Mercedes pierde un om care a contribuit extrem de mult la succesul întregii echipe.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.