Aplicația Runkeeper Urmărește Traseul prin GPS cu Apple Watch 2

0
415

Aplicația Runkeeper Urmărește Traseul prin GPS cu Apple Watch 2

Aplicația Runkeeper este una dintre cele mai populare aplicații în rândul pasionaților de jogging. Dezvoltatorii aplicației au reușit să ofere încă din toamna trecută utilizatorilor de Apple Watch 1 posibilitatea de a alerga fără să mai fie nevoiți să care după eu iPhone-ul.

Apple Watch Series 2 a fost lansat în această toamnă și a venit cu două caracteristici importante: rezistența la apă și GPS-ul încorporat. Odată cu această lansare Runkeeper a început să se folosească de GPS-ul noului smarwatch pentru o mai bună monitorizare a traseelor. O actualizare adusă acum software-ului instalat pe Apple Watch aduce acum și mai multe statistici și o hartă mai detaliată pe care o puteți vedea oricând pe iPhone.

Aplicația Runkeeper pentru Apple Watch primește un ecran pentru activitate customizabil, astfel că puteți alege ce să fie afișat pe ecranul ceasului în timpul unui antrenament. Una dintre statisticile care pot fi afișate pe ecran este graficul pentru ritmul inimii care arată pulsul pe ultimele cinci minute. Totodată există și un grafic țintă pentru cinci minute, care arată bătăile inimii în comparație cu viteza de deplasare.

runkepper-watch

În timpul alergării, aplicația vă va alerta cu o vibrație de fiecare dată când înregistrați câte un kilomentru. Pentru a beneficia de ultimele caracteristici ale aplicației Runkeeper, descărcați-o acum din App Store, luați-vă snekears-ii în picioare și mergeți la alergat. Rețineți însă, că pentru a profita de avantaje GPS adăugate, va trebui să folosiți aplicație împreună cu Apple Watch Series 2.

Free –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.