Aplicația Gratuită a Săptămânii: Toca Hair Salon 2

0
269
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Aplicația Gratuită a Săptămânii: Toca Hair Salon 2

Apple promovează în fiecare săptămână o aplicație din App Store, oferind-o gratuit. Aplicația este denumită ca App of the Week, iar în această săptămână ne putem bucura de un jocul Toca Hair Salon 2. Jocul este oferită gratuit timp de 7 zile oricărui utilizator de iPhone sau iPad ce are un cont valid de App Store, econonisind astfel 3 euro.

Toca Hair Salon 2 este un joc educațional, kids-friendly, în care scopul principal este să conduceți propriul salon de coafură în rolul unuia dintre cele șase caractere fermecătoare.

Jocul dispune de o grămadă de instrumente virtuale pe care le puteți găsi de altfel în orice salon de coafură, intrumente pentru tuns, colorat și stilizat, de la un simplu pieptene și foarfecă la ondulatoare și dispozitive de îndreptare a părului.

O să aveți ca și clienți atât femei care vor buclele pe care nu le-au avut niciodată, cât și bărbați ale căror mustăți trebuie tunse și aranjate, sau pe care o să îi vopsiți în diferite culori.

Personajele din joc vor scoate sunete și vor face fețe funny pe tot parcursul șederii lor pe scaunul din salon, timp în care voi vă veți ocupa de ei.

O remarcă din App Store spune așa despre Toca Hair Salon 2:

Nothing beats a kids-friendly game that keeps the whole family captivated—and Toca has us snipping, straightening and styling to our heart’s content. One we’ve perfected our customer’s silly new ‘dos, we make sure to add some accessories, snap a pic and share the hair.

Jocul nu conține reclame.

Free –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.