Fitbit anunță că va cumpăra producătorul de smartwatch-uri Pebble

0
408
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Fitbit anunță că va cumpăra producătorul de smartwatch-uri Pebble

Cea mai mare noutate din industria tech pentru 1 Decembrie, este aceea că Fitbit a anunțat că va cumpăra producătorul de smartwatch-uri Pebble.

Întelegerea vine în perioada în care ambele companii se află într-o perioadă de declin. Nu se cunoaște încă prețul pentru care Pebble va fi cumpărată de Fitbit, dar posibil ca după această achiziție numele Pebble să dispară din peisajul și din lumea smartwatch-urilor.

Zvonurile ar spune că prețul plătit de către Fitbit ar fi unul destul de mic, undeva între 34 și 40 de milioane de dolari conform TechCrunch, mai ales că în trecut se specula că Intel ar fi fost interesată de această achiziție undeva la începutul anului 2016, oferind o sumă aproape dublă (70 milioane de dolari), neconfirmată însă niciodată.

După această achiziție este posibil ca Fitbit să treacă într-o nouă categorie cu produsele sale, și să nu mai producă simple brățări pentru fitness, ci să combine cele două device-uri și tehnologiile lor de unde să rezulte apoi niște smartwatch-uri cu abilități fitness desăvârșite.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: 9to5mac

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.