Vrei să te apuci de grădinărit dar nu ai cunoștințele necesare? Iată 5 aplicații care te pot ajuta în această privință!

0
722

Vrei să te apuci de grădinărit dar nu ai cunoștințele necesare? Iată 5 aplicații care te pot ajuta în această privință!

Suntem în mijlocul iernii, dar cei mai buni gospodari își fac deja planurile pentru primăvara ce va urma și își pun în ordine ideile și gândurile pentru ce vor să realizeze.

Primăvara aduce odată cu vremea bună înverzirea copacilor, creșterea ierbii, iar munca în grădină sau în parcurile din jurul casei trebuie începute numai decât. Chiar dacă nu aveți cunoștințe despre aceste activități, dar ați dori să începeți de undeva, în App Store există câteva aplicații care vă pot ajuta în această privință.

Iată cinci dintre aceste aplicații care vă pot ajuta să creșteți o grădină:

Vegetable Tree

vegetable-tree-iphone-screenshots

Dacă sunteți la început de drum în arta grădinăritului atunci cu siguranță veți iubi această aplicație. Vă învață toate elementele de bază pentru semănat, ce înseamnă creșterea și recoltarea, oferindu-vă informații detaliate despre o grămadă de soiuri de legume și plante. Aplicația mai oferă informații despre cât de adânc se plantează semințele fiecărei plante și despre cerințele creșteri, despre PH și multe altele.

4,99 € –  App Store

Veronica’s Garden Tracker

veronicas-garden-tracker-ipad-screenshots

Veronica’s Garden Tracker vă ajută să țineți minte unde ce și cum ați plantat în noua voastră grădină. Totodată această aplicație vă oferă rapoarte detaliate ale sezoanelor trecute putând oricâd să faceți o comparație între ele și vă puteți înregistra programul de udare.

1,99 € –  App Store

Life

life-iphone-screenshots

Aplicația Life este un jurnal de grădinărit care vă permite să creați liste cu plantele voastre, să urmăriți creșterea acestora și chiar progresul lor prin realizarea de fotografii, iar cu ajutorul informațiilor actualizate despre vreme știți și dacă este necesară udarea plantelor, sau vine ploaia de sus.

Free –  App Store

Garden Compass

garden-compass-iphone-screenshots

Spre deosebire de multe alte aplicații care identifică plantele prin potrivirea fotografiilor făcute de voi cu cele găsite pe internet, aplicația Garden Compass vă oferă un feedback personalizat din lumea experților horticultori de renume. Totodată aplicația vă poate ajuta să vă îmbunătățiti abilitățile în grădinărit datorită articolelor și a sfaturilor oferite și vă ajută să vă păstrați grădina înfloritoare folosindu-vă de calendarul pentru îngrijirea grădinii încorporat în aplicație.

Free –  App Store

Garden Plan Pro

garden-plan-pro-iphone-screenshots

Aranjarea unei grădini poate fi o etapă foarte complicată atunci când ești la început, iar pentru acest lucru vă puteți folosi de aplicația Garden Plan Pro. Aplicația vă oferă posibilitatea de a vă cartografia spațiul disponibil pentru grădină și mai mult de atât vă oferă informații despre tot ceea ce doriți să plantați împreună se potrivește. Puteți adăuga pomi fructiferi, ierburi și plante preferate și chiar rânduri de roșii și mazăre. Aplicația oferă o întreagă bază de date de cunoștințe despre grădinărit pentru a vă ajuta în succesul grădinii voastre.

7,99 € –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.