Cauți un Wallpaper Uimitor Pentru Computerul Tau? Ți-am Pregătit o Listă cu Cele Mai Interesante Site-uri pentru Wallpapers

0
599

Cauți un Wallpaper Uimitor Pentru Computerul Tau? Ți-am Pregătit o Listă cu Cele Mai Interesante Site-uri pentru Wallpapers

Fie că vă place ca mai multe imagini de fundal să se schimbe pe ecranul desktop-ului vostru, fie că doriți ca o singură poză superbă statică să fie setată ca imagine de fundal, sau eventual una minimală, există nenumărate locuri în care puteți să găsiți ceva superb cu care să îmbrăcați desktop background-ul computerului vostru.

Am ales astăzi pentru voi câteva dintre cele mai bune locuri în care cu siguranță o să găsiți ceva perfect pentru voi și computerul vostru, puse într-o listă de opt site-uri gratuite cu imagini de fundal spectaculoase sau cel puțin interesante.

1. Social Wallpapering

social-wallpapering

Site-ul Social Wallpapering a început să funcționeze în urmă cu ani de zile încercâd să folosească sistemul Like al rețelei de socializare Digg, pentru a putea crea o colecție de imagini de fundal organizate prin calitatea obținută în urma voturilor utilizatorilor. Comunitatea utilizatorilor nu a devenit atât de mare pe cât și-ar fi dorit inițializatorii proiectului, deci nici imaginile de fundal nu au fost organziate în acest mod. Cu toate acestea, colecția de imagini disponibile pe Social Wallpapering este imensă și merită încercată, mai ales că este actualizată în permanență cu noi și noi imagini. Puteți căuta după categorie, puteți chiar să încărcați imagini proprii pentru a le folosi și alți utilizatori și nu numai, sau puteți să vă creați un cont în care să vă salvați imaginile preferate.

2. DevianArt Wallpaper

deviaart-wallpaper

DeviantArt este o comunitate imensă de artiști și admiratori ai acestora, iar printre multitudinea de lucruri pe care le puteți găsi pe acest site se află o imensă colecție de imagini de fundal. Fotografii, ilustrații, artă digitală abstractă, ceva despre orice—chiar și fantezie și fanart din filmul sau jocul vostru video favorit. Puteți alege o categorie anume din meniul aflat în partea din stânga, sau puteți căuta în imensa bază de date ceva specific. Se poate alege și filtra rezoluția și puteți naviga prin categoriile speciale de imagini pentru ecrane ultrawide sau wide, pentru multi-display sau chiar prin categorii speciale de wallpapers-uri dedicate dispozitivelor mobile.

3. Desktoppr

desktoppr

Desktoppr este un loc special în care pot fi găsite noi și noi imagini de fundal și pot fi descărcate rapid și sincronizate cu contul de Dropbox pentru a fi mai apoi împărtășite mai ușor cu prietenii ori familia, sau stabilite oricând pe oricare din computerele pe care le folosești. Desktoppr are o galerie imensă de imagini la rezoluție mare care arată absolut superb pe ecranele de tip Retina de pe Mac-uri sau pe monitarele 4K, dar care permite și alegerea din mai multe dimensiuni și rezoluții pentru a găsi mărimea perfectă pentru computerul vostru. Creați-vă un cont pentru a putea sincroniza Desktoppr cu Dropbox, salvați-vă imaginile favorite și urmăriți alți utilizatori ai serviciului Desktoppr care au aceleași colecții ca și voi.

4. Desktop Nexus

desktop-nexus

Un site foarte interesat pentru desktop wallpapers este Desktop Nexus. Acesta are o comunitate de peste un milion de utilizatori care au încărcat colecții de imagini ajungând la aproape 1,5 milioane de imagini de fundal. Tot conținutul de pe Desktop Nexus este organizat frunos pe categorii, iar dacă selectați o categorie, un meniu de multe alte subcategorii se va deschide imediat. Toate aceste imagini sunt organizate prin votul membrilor—trebuie să fii membru pentru cel puțin o lună sau să încarci 25 de imagini personale pentru a putea vota—astfel în cât puteți vedea toate imaginile populare sau puteți să căutați pentru ceva anume.

5. The Paper Wall

the-paper-wall

The Paper Wall este un catalog masiv cu diverse categorii de imagini de fundal și o grămadă de rezoluții și dimensiuni dispionibile. Modul de căutare al site-ului este incredibil de folositor, dar probabil că nu îl veți mai folosi aproape deloc odată ce vă veți familiariza cu categoriile sale, cu selecția de wallpapers-uri populare și cu filtrele pentru rezoluție, care nu fac altceva decât să se potrivească perfect cu ecranul vostru. Opțiunea pentru rezoluție oferă posibilitatea alegerii pentru dual-display și widescreen display.

The Paper Wall are un pachet de wallpapers plin cu cele mai bune imagini dintr-un anumit an sau o grămadă de imagini de fundal pe o anumită temă pe care le puteți descărca împreună.

6. InterfaceLIFT

interfacelift

Un alt site vechi (dar foarte îndrăgit) de imagini de fundal este InterfaceLIFT, acesta fiind o sursă principală de imagini de fundal superbe, cu scene naturale, poze transformate în wallpapers și multe altele. Site-ul oferă mult mai mult decât imagini de fundal și la fel ca DevianArt dispune de o comunitate imensă de utilizatori care fac pachete de imagini, teme de sistem și multe alte chestii interesante. Cu toate acestea, imaginile de fundal sunt cu siguranță cele ce vă interesează cel mai mult și cel mai probabil să fi vizitat cel puțin o dată în trecut acest site.

InterfaceLift detectează automat rezoluția ecranului vostru și vă arată imaginile de fundal corespunzătoare, deși se poate selecta oricând o rezoluție sau imagine diferită sau se poate alege dintre imaginile pentru dual-display sau ultrawide display. S-ar putea să nu găsiți la fel de multe opțiuni de căutare ca la alte site-uri de gen, dar puteți vedea foarte multe informații despre fiecare imagine în parte, ca de exemplu ce cameră a fost folosită pentru imaginea respectivă, cine a capturat imaginea și toate observațiile aduse acesteia.

7. Simple Desktops

simple-desktops

Dacă nu sunteți interesați de fotografii, artă abstractă sau alte tipuri de imagini pline pe ecranul desktop-ului vostru, atunci s-ar putea ca Simple Desktops să fie ceea ce căutați. Toate imaginile de fundal disponibile pe Simple Desktops sunt cât se poate de minimale și includ modele, fragmente de text sau imagini iconografice care arată foarte bine și spun multe fără să spună aproape nimic. Toate aceste imagini sunt atractive fără a fi încărcate și fără să vă distragă atenția de la lucru.

Cel mai important la Simple Desktops este faptul că dispune de opțiuni pentru dispozitivele mobile, și că fiecare dintre imaginile disponibile sunt din surse particulare, astfel că se pot afla anumite detalii legate de artiștii ce au realizat aceste imagini.

8. Wallhaven

wallhaven

Wallhaven a început ca un proiect pentru a înlocui, a reconstrui și a îmbunătăți mai vechiul site Wallbase (mort acum). Tehnic vorbind, Wallhaven este încă în modul alfa, dar este de atât de mult timp în modul alfa și are o bază suficient de mare de imagini de fundal încât merită să îl recomandăm în acest articol.

Comunitatea creată în jurul său este una foarte mare, are o baza de date mare, iar odată ce v-ați creat un cont gratuit veți putea căuta și naviga prin miile de imagini după etichete, rezoluții (incusiv 4K, Retinda și ultrawide) sau prin căutarea la întâmplare prin imaginile recomadate de site. O caracteristică interesantă a site-ului este afișarea automată a mai multor imagini de fundal în timpul derulării, deci cu cât derulați mai mult vedeți mai mult.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.