Apple Lucrează la O Camera Foto 3D pentru iPhone 8

0
401

Apple Lucrează la O Camera Foto 3D pentru iPhone 8

[dropcap]A[/dropcap]pple și LG lucreză împreună la dezvoltarea unei camere 3D pentru următoarea generație de iPhone, cel puțin asta reiese din ultima informare venită de la The Korea Herald.

Conform relatărilor, modulul camerei va utiliza o cameră dublă LG Innotek.

Surse apropiate acestui proiect au declarat că:

“Apple studiază în momentul de față cum să aplice tehnologia 3D în camera pentru smartphone-uri LG Innotek,” adăugând că, “din moment ce LG Innotek are propria sa cameră 3D și tehnologii conexe acesteia, aceste eforturi comune vor da rezultate mult mai rapid și posibil să fie disponibile începând de anul viitor.”

Site-ul spune că Apple ar fi obținut tehnologia 3d de la LinX, o companie mică pe care au cumpărat-o în Aprilie 2015. Tehnologia adaugă profunzime fotografiilor prin împărțirea imaginii digitale în trei scene.

Am auzit tot felul de zvonuri despre un iPhone special cu ocazia aniversării a 10 ani de existență. Că acesta s-ar putea să aibă atât fața cât și spatele din stică, pe un șasiu din metal și un ecran pe toată suprafața frontală. Să fie și camera 3D o funcție importantă ce o vom putea vedea pe iPhone 10th Anniversary? Vom vedea!

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursa: english.hankyung

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.