Electrecord.com – O Aplicație cu Muzică 100% Românească

0
1924
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Electrecord.com – O Aplicație cu Muzică 100% Românească

O aplicație pentru muzică 100% românească ce furnizează cele mai de succes titluri de piese muzicale românești. 

Electrecord.com sau Coloana sonoră a României este prima platformă de muzică exclusiv românească ce aduce în format digital melodiile și compozițiile celor mai îndrăgiți arțiști români.

Ofertă promoțională Electrecord.com în perioada 19 Decembrie – 2 Ianuarie!

Genuri muzicale ca populară, ușoară, jazz, rock, folk, muzică corală sau bisericească și chiar povești și poezii ce odată erau disponibile pe rafturile librăriilor din întreaga țară, acum le puteți găsi pe raftul Electrecord.com.

Aplicația este foarte bine realizată și foarte ușor de folosit, putând concura cu alte aplicații mari ca Spotify. Pentru a trăi emoțiile, amintirile și spiritul petrecerii pe care le trezește muzica românească a anilor ’20-’90, descărcați aplicația gratuit din App Store și creați-vă un cont gratuit sau logați-vă cu un cont existent de Facebook sau Google.

electrecord-com-iphone-screenshots01

Aplicația este gratuită dar are IPA (in-app purchase) și la prima activare a contului se primește o lună de acces gratuit. În această perioadă se poate asculta gratuit toată muzica și conținutul disponibil în Electrecord.com.

Pentru acces nelimitat Electrecord.com oferă trei variante de abonamente: 1,99 euro pentru abonamentul de 1 lună, 5,99 euro pentru abonamentul de 6 luni și 9,99 euro pentru abonamentul de 12 luni. Plata abonamentului se face prin intermediul contului de iTunes, iar abonamentele se reînnoiesc automat cu până la 24 de ore înainte de expirarea abonamentului curent.

Free –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.