Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May sunt acum The Grand Tour. Din Decembrie in Romania prin Amazon Prime

0
286

Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May sunt acum The Grand Tour. Din Decembrie in Romania prin Amazon Prime

Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May sunt foștii membri ai echipei Top Gear (cea mai urmărită emisiune auto din lume) ce aparținea postului de televiziune Britanic, BBC. După cum bine știți, contractul cu cei trei s-a încheiat, BBC făcând o altă echipă pentru noul format Top Gear. Nu despre asta vorbim astăzi, ci despre faptul că cei trei au făcut un alt parteneriat cu Amazon, iar noua emisiune se numește The Grand Tour.

Amazon a pus la bătaie peste 160 de milioane de lire sterline pentru cele 36 de episoade programate pentru trei sezoane, rezultând un buget de aproximativ 4,5 milioane pentru fiecare episod în parte.

Primul episod începe cum Clarkson părăsește sediul BBC din Londra pe o ploaie torențială de unde zboară apoi spre Statele Unite, California și se îndreaptă împreună cu cei doi colegi ai săi spre deșertul Mojave la bordul a trei Ford Mustag-uri costomizate, unde sunt așteptați de o grămadă de fani, o formație rock și peste 150 de mașini speciale. Doar pentru prima scenă în care Clarkson părăsește sedul BBC se vehiculează că s-au cheltuit 2,5 milioane de lire sterline, iar valoarea totală a mașinilor din primul episod se ridică la 150 de milioane de lire sterline. Primul episod a fost deja difuzat pe Amazon Prime pe 18 Noiembrie și va fi în fiecare Vineri de acum în colo—poate fi găsit pe torrente.

Serialul auto, pentru că îl putem numi un serial și pentru succesul pentru care se bucură deja în țările în care poate fi urmărit (SUA, Marea Britanie, Germania, Austria și Japonia) dar și pentru faptul că fiecare episod în sine este realizat la cele mai înalte standarde video, cu efecte speciale, sunete și imagini de excepție.

Vestea bună însă, vine prin faptul că Amazon se pregătește să lanseze serviciul său de video streaming Amazon Prime în peste 200 de țări din lume începând cu luna Decembrie a acestui an, iar România se află pe această listă. Amazon se va folosi The Grand Tour în speranța de a cuceri foarte repede abonați în toate aceste țări, iar cu siguranță fanii acestor trei împătimiți auto nu vor sta prea mult pe gânduri.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursa: telegraph

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.