Pixelmator Primeste Tab-uri, O Noua Caracteristica Smart Refine si Suport pentru MacBook Pro si Touch Bar

0
269

Pixelmator Primeste Tab-uri, O Noua Caracteristica Smart Refine si Suport pentru MacBook Pro si Touch Bar

Pixelmator este aplicația mea favorită pentru editarea și modificarea fotografiilor și imaginilor. Este una dintre cele mai bune, simple și accesibile aplicații pentru macOS, iar astăzi a primit o nouă actualizare care aduce o grămadă de lucruri noi.

Pixelmator 3.6 sau Cordillera primește suport pentru noul Touch Bar de pe MacBook Pro-urile lansate de curând, un nou instrument de selecție inteligentă rafinată și poate cea mai notabilă dintre toate, suport pentru tab-uri.

Noua caracteristică tabs, face lucrul cu mai multe documente și imagini mult mai simplu și mai rapid. Tab-urile funcționează așa cum te-ai aștepta să funcționeze și le poți trage și muta unul în jurul celuilalt la fel cum poți face în oricare altă aplicație. Suportul pentru Touch Bar este ceva ce s-a promis încă de la discursul de la lnsarea MacBook Pro de luna trecută și oferă un tool bar customizabil direct pe noul Touch Bar.

Smart Refine permite utilizarea la întâmplare a uneltei lasso pentru a selecta o zonă dintr-o imagine, după care Pixelmator va folosi edge detection pentru a alege obiectul din acea zonă, foarte precis. Este extrem de folositoare și face munca mult mai ușoară atunci când e nevoie de selectarea unui obiect complicat.

Pe lângă toate aceste noutăți, Pixelmator are suport complet pentru noul sistem de operare macOS Sierra, suport pentru culoare P2 și display-urile color wide, plus multe alte îmbunătățiri.

Pixelmator este disponibil în Mac App Store pentru 29,99 €, iar pentru cei ce deja îl au cumpărat, acesată nouă actualizare este gratuită.

Download Pixelmator for Mac – 29,99€

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.