Vrei Sa Inveti Sa Canti La Un Instrument Muzical? Una Dintre Cele 3 Aplicatii Gratuite Te Poate Ajuta Sa Faci Asta!

0
1801

Vrei Sa Inveti Sa Canti La Un Instrument Muzical? Una Dintre Cele 3 Aplicatii Gratuite Te Poate Ajuta Sa Faci Asta!

Printre multitudinea de aplicații disponibile în App Store găsim orice care ne-ar putea învăța ceva, chiar și să cântam la un instrument muzical.

Marele avantaj al aplicațiilor educaționale este capacitatea lor de a combina învățarea cu distracția și de ce nu, cu provocarea, motivându-ne și transformând toată experiența în ceva cu adevărat plăcut.

Indiferent că doriți să învățați să cântați la Chitară, Pian sau Ukulele, vă prezentăm trei aplicații gratuite care vă vor învăța să cântați.

Yousician

yousician-iphone-screenshots

Învățați pas cu pas să cântați la Chitară, Pian sau Ukulele cu ajutorul aplicației Yousician și ale tutorialelor sale video. Aplicația include o grămadă de caracteristici și peste 1.500 de sarcini și cântece care vă vor ajuta să învățați instrumentul dorit. Un lucru interesant la Yousician este că aplicația vă ascultă cum cântați și vă oferă un feedback instantaneu legat de interpretarea voastră. Yousician este dezvoltată atât pentru începători cât și pentru cei mai avansați dintre voi.

Uberchord

uberchord-iphone-screenshots

Similară cu aplicația Yousician, Uberchord vă ascultă cum cântați și vă oferă un feedback al interpretării. Cu toate acestea, Uberchord ține pasul cu progresul vostru prin ascultare și poate identifica acordurile pe care le cântați și cu care vă jucați într-o piesă. Aplicația funcționează atât cu chitară acustică cât și cu chitară electrică, iar lista modurile de a învăța, de a exersa și chiar de a edita este foarte extinsă, mai ales pentru o aplicație gratuită.

Simple Piano

simply-piano-iphone-screenshots

Împerecheați această aplicație cu orga electronică sau pianul și începeți să învățați pas cu pas tainele acestui instrument. La fel ca și Yousician și Uberchord și această aplicație oferă un feedback instant al interpretării voastre și include o grămadă de piese pe care le puteți învăța și exersa. Este o modalitate foarte bună de învăța la orice vârstă și nu necesită nici o experiență anterioară pentru a începe.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.