Nu Poti Vizualiza Live Photo pe iPhone-ul Tau? Rezolvarea este foarte simpla!

0
1245

Nu Poti Vizualiza Live Photo pe iPhone-ul Tau? Rezolvarea este foarte simpla!

Ai un iPhone pe care nu funcționează Live Photo? Rezolvarea este una cât se poate de simplă, urmează doar pașii de mai jos.

Atât pe iPhone 6s și iPhone 6s Plus cât și pe iPhone 7 și iPhone 7 Plus putem să ne bucurăm de frumoasele poze vii, sau mai bine zis Live Photos. Totuși, sunt cazuri în care aceste poze nu prind viață pe ecranele telefoanelor noastre, iar mulți dintre utilizatori habar nu au care este principala cauză.

Mulți utilizatori de iPhone nu utilizează efectul parallax apărut încă de la iOS 7, din diferite motive. Fie că nu le place, fie consideră că iPhone-ul folosește prea multe resurse pentru a rula acest efect, iar din această cauză opresc caracteristica Reduce Motion. Din păcate, această caracteristică oprește și vizualizarea Live Photos de pe dispozitivul vostru. Dacă vreți ca aceste efecte să fie disponibile, va trebui să comutați butonul pentru Reduce Motion în modul off:

live-photos-settings-iphone-screenshots

Ar trebui ca acum să puteți previzualiza Live Photos.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.