Thursday, August 22, 2019
Acasă APPS Dispozitivele pentru fitness Garmin au acum sistemul de siguranta din aplicatia Strava

Dispozitivele pentru fitness Garmin au acum sistemul de siguranta din aplicatia Strava

0
321
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Dispozitivele pentru fitness Garmin au acum sistemul de siguranta din aplicatia Strava

O mulțime de dispozitive pentru fitness de la Garmin au primit acces la caracteristica de siguranță Beacon din aplicația Strava, care permite utilizatorilă să trimită locația lor către prieteni și familie pentru ca aceștia să îi poată monitoriza în timp real.

Beacon a fost lansat în luna August pentru toți membri premium ai aplicației Strava care acum pot face schimb de date între Beacon și Garmin LiveTrack pe următoarele dispozitive: Edge Explore 820, Edge 520, Edge 820 și Edge 1000, și pe ceasurile Fenix 3, Forerunner 230, Forerunner 235, Forerunner 630 și Forerunner 735XT.

Beacon permite utilizatorilor să își timită locația pe hartă pentru o monitorizare în timp real oricărui prieten, chiar dacă acesta nu este utilizator al aplicației Strava sau membru premium. Aplicația Strava monitorizează de mult utilizatorii săi și vinde datele către terțe părți (chiar și guvernelor interesate) pentru a ajuta la îmbunătățirea pedalatului, umblatului și alergatului în orașe și metropole. Bineînțele, utilizatorii pot oricând să oprească monitorizarea.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.