Tastatura Thingthing Keyboard pentru iPhone – acces rapid la Instagram, Google Drive, Dropbox, Facebook si multe altele

0
482
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Tastatura Thingthing Keyboard pentru iPhone – acces rapid la Instagram, Google Drive, Dropbox, Facebook si multe altele

Personal nu folosesc nici un fel de tastatură third-party pe iPhone-ul meu în afară de cele pentru limbă, Engleză/Româna și Emoji. Sunt foarte mulțumit de tastatura standard Apple și de regulă vorbesc la telefon mai mult decât scriu mesaje. De curând am descoperit însă o tastatură third-party, pe cât de interesantă pe atât de utilă. Aceasta se numește Thingthing Keyboard și servește de fapt mai mult ca un scop util, decât de îmbunătățire a experienței de tastare. Această tastatură se concentrează pe accesul rapid la conținutul Instagram, Google Drive, Dropbox, Pocket, Facebook și multe alte servicii.

Cum sa instalati tastatura third-party Thingthing Keyboard pe iPhone

Imediat după ce ați descărcat și instalat Thingthing Keyboard pe iPhone-ul vostru sau pe iPad, va trebui să activați această tastatură din aplicația Settings. Dacă nu știți sigur cum să faceți acest lucru vă vom explica în următorii pași:

  1. Deschideți aplicația Settings de pe iPhone sau iPad.
  2. Apăsați pe General și selectați Keyboard.
  3. Alegeți Keyboards.
  4. Apăsați pe Add New Keyboard…
  5. Alegeți Thingthing.
  6. Când veți fi scoși din ultimul ecran, apăsați din nou pe Thingthing și alegeți Allow Full Access.

thingthing-keyboard-iphone-screenshots01

thingthing-keyboard-iphone-screenshots02

Cum folosim tastatura Thingthing keyboard

După ce ați activat tastatura Thingthing, puteți începe să vă conectați conturile serviciilor pe care doriți să le folosiți. Intrați în aplicația Thingthing care este instalată în iPhone și apăsați Connect pe fiecare cont pe care doriți să îl legați.

Odată conectate serviciile către aplicație, puteți începe să folosiți tastatura Thingthing în orice aplicație. Doar selectați tastatura Thingthing apăsând pe pictograma ce indică globul din treptul tastei space până ajungeți la Thingthing sau țineți apăsat pe glob și selectați tastatura Thingthing din lista de tastaturi instalate.

thingthing-keyboard-iphone-screenshots03

De aici, doar apăsați pe serviciul din care doriți să extrageți un anumit conținut și veți putea accesa și vizualiza fișierele din care puteți alege ce aveți nevoie. Apăsați pe imaginea sau fișierul pe care doriți să îl inserați în mesaj, așteptați ca acesta să fie copiat și pe urmă lipiți-l în căsuța de mesaj pentru a-l putea expedia.

Tastatura Thingthing suportă auto-correct și predicție pentru ceea ce scrieți (pentru engleză), dar cel mai bine se descurcă în trimiterea de conținut. Deși nu am folosit tastaturi third-party, Thingthing este prima tastatură pe care chiar o folosesc și o doresc pe iPhone-ul meu.

Încercați tastatura Thingthing keyboard și lăsați un comentariu dacă o coniderați întradevăr utilă sau nu. Dacă știți și folosiți un altfel de tastatură care vă este mai utilă ca și Thingthing, nu ezitați să împărtășiți și cu noi!

Thingthing keyboard – Free – App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.