Cum Se Configureaza si Cum Se Utilizeaza VIP Mail pe iPhone

0
346

Cum Se Configureaza si Cum Se Utilizeaza VIP Mail pe iPhone

Pentru a putea fii siguri că nu scăpați nici un email de la anumite contacte din iPhone-ul vostru pe care le considerați foarte importante, există opțiunea de a seta VIP Mail.

Aplicația Mail din iPhone sau iPad permite stabilirea unei cutii poștale speciale numită VIP. Această cutie poștală va filtra automat toate email-urile primite către adresele stabilite ca și Mail-uri VIP. Toate aceste adrese de email vor fi însemnate automat cu o steluță gri în dreptul numelor respective din lista de email-uri, iar dacă folosiți mai multe dispozitive iOS cu același cont de iCloud, această setare va fi automat stabilită pe toate dispozitivele conectate. Pentru aceia dintre voi care primiți zeci de email-uri în fiecare zi, dar doriți să fiți siguri că anumite email-uri nu se pierd în multitudinea de email-uri primite, folosind o căsuță de mail VIP și este mult mai ușor să rămâneți organizați. De aceea a și fost creat VIP Mail de către Apple, iar dacă nu l-ați folosit până acum, vă vom arăta cum să o faceți.

Setarea căsuței de mail VIP este o treabă foarte ușoară. Prima dată deschideți aplicația Mail de pe iPhone sau orice alt device cu iOS. Din ecranul principal al aplicației, mai exact Mailboxes (pagina care afișează toate adresele de mail adăugate în dispozitiv) veți putea vedea în partea de jos câmpul VIP, marcat cu o steluță albastră. Apăsați pe VIP, apoi pe Add VIP, din nou Add VIP și selectați din agendă un contact sau mai multe care vă interesează în mod special. Bineînțeles, aceste contacte să aibă asociate adresele de mail corespunzătoare.

vip-mail-iphone-screenshots01

Dacă doriți să înlăturați un contact, glisați spre stânga și apăsați pe Delete, sau apăsați pe butonul Edit din colțul din dreapta sus și folosiți butoanele roșii din sânga contactelor.

vip-mail-iphone-screenshots02

Puteți stabili foarte ușor și alte contacte în căsuța de mail VIP, chiar dacă acestea nu se află în agendă. Pentru acest lucru apăsați pe numele persoanei de la care ați primit mail-ul și o fereastră de genul unui contact din agendă vă va apărea imediat pe ecran. De aici apăsați pe Add to VIP și automat persoana respectivă va fi adăugată în căsuța de mail VIP și va fi marcată cu steluță gri în lista de email-uri. Tot așa o și puteți scoate, doar că veți apăsa pe Remove from VIP. Căsuța de mail VIP vă permite să setați atât un sunet diferit pentru notificări, cât și un mod diferit de afișare în Notification Center față de email-urile normale. Doar accesați VIP Alerts și stabiliți detaliile dorite.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.