Apple Ar Putea Lansa O Noua Culoare Pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus – Jet White

0
418

Apple Ar Putea Lansa O Noua Culoare Pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus – Jet White

Un blog Japonez care are ca subiecte principale produsele companiei Apple, susține că echipa din Coupertino plănuiește să lanseze o versiune nouă de culoare pentru cea mai nouă linie de iPhone-uri lansate de curând.

Noua culoare ar trebui să se numească Jet White, doar că Macotakara mărturisește că sursa sa este un furnizor anonim și ar putea să nu fie de înceredere. Totuși, Apple ar putea ține cont de acest aspect și chiar dacă nu se adeverește acest zvon, Jet White să apară pe următoarele versiuni de iPhone sau iPad, pentru că din punctul nostru de vedere arată foarte frumos.

Macotakara a publicat această știre Luni, sub titlul de O nouă opțiune de culoare pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus, care s-ar putea să arate așa cum este ilustrată mai sus.

Deși Macotakara a declarat că nu sunt 100% siguri despre această informație, credibilitatea le crește datorită cunoscutului site MacRumors, care spun că Macotakara a mai furnizat în trecut informații și detalii importante despre iPhone, care s-au adeverit mai târziu.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: cultofmac

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.