Grupul Fossil a lansat peste 20 de ceasuri hibride: Emporio Armani, Michael Kors, Kate Spade New York, Diesel si Chaps

0
990

Grupul Fossil a lansat peste 20 de ceasuri hibride: Emporio Armani, Michael Kors, Kate Spade New York, Diesel si Chaps

Grupul Fossil a dezvăluit de curând o nouă linie de smartwatch-uri hibride pentru o serie de mărci pentru care proiecteză și produce ceasuri, printre care Emporio Armani, Michael Kors, Kate Spade New York, Diesel și Chaps.

Dispozitivele seamănă cu ceasuri analogice tradiționale, dar includ o varietate de caracteristici încorporate care le fac inteligente, cum ar fi monitorizarea zilnică a pașilor, notificările pentru apelurile primite sau vibrarea la primirea mesajelor text.

“Today, technology decisively influences our daily lives. There’s an app for everything, and I find that in many cases they’re inventions that actually improve our lives,” a declarat casa de modă Giorgio Armani. “I’m delighted to present a hybrid smartwatch, which marks the entrance of Emporio Armani — a brand always at the forefront of innovation — into the world of connected accessories.”

ea-connected

Ceasurile sunt disponibile într-o gamă variată de culori și modele. Fiecare brand de smartwatch hibrid și-a prezentat întreaga sa linie de ceasuri începând de marți, iar acestea sunt disponibile spre vânzare prin site-urile proprii. Prețurile acestor ceasuri încep de la 150 de dolari și ajung până la 400 de dolari.

În timp ce vânzările de smartwatch-uri au scăzut începând cu această toamnă, tot mai multe firme de ceasuri au îmbrățișat așa numitele ceasuri hibride.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.