Call of Duty: Infinite Warfare – Cerinte Minime pentru Sistem

0
484

Call of Duty: Infinite Warfare – Cerinte Minime pentru Sistem

Unul dintre cele mai așteptate jocuri din categoria shooter este gata pentru pre-comandă. Este vorba de Call od Duty: Infinite Warfare și poate fi achiziționat din Steam pentru 59,99 euro.

Totodată, jocul are afișate și cerințele minime pentru sistem, care nu sunt deloc de neglijat. Fiind un shooter care a beneficiat de un buget triplu față de celelalte jocuri din franciză, probabil că este și normal ca resursele necesare să fie pe măsura realizării lui. Putem deduce din imaginile disponibile online despre calitatea și detaliile grafice de care se bucură acest joc.

Probabil ca jocul să ruleze și pe ceva mai jos de cele specificate, dar până se va putea face un test categoric, citiți recomandările Activision și pregătiți-vă sistemul pentru a vă putea juca Infinite Warfare.

Cerinte Minime
Windows
Windows
OS: Windows 7-64 biti sau mai nou
Processor: Intel Core i3-3225 @ 3.30GHz sau echivalent
Memorie: 8 GB RAM
Grafică: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
Rețea: Broadband Internet connection
Stocare: 70 GB spatiu minim disponibil
Audio: DirectX 11 Compatibil

Deocamdată nu au fost publicate cerințele recomandate sau cele optime pentru a putea rula jocul la capacitatea maximă, dar vă vom anunța imediat ce acestea vor fi disponibile.

Call of Duty: Infinite Warfare va fi disponibil începând cu data de 4 Noiembrie, iar până atunci bucurați-vă de acest live-action trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=_87zvl0LcEg&feature=youtu.be

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.