15 Minute De Antrenament Dimineata Acasa Pentru O Forma De Invidiat

0
666

15 Minute De Antrenament Dimineata Acasa Pentru O Forma De Invidiat

Nu aveți timp să mergeți la sală sau nu vă place să faceți asta, dar în același timp doriți să fiți în formă? Există super antrenamente scrute care pot fi foarte eficiente pentru construirea forței și rezistența cardio.

DAREBEE ne artă un astfel de antrenament super eficient care nu necesită nici un echipament special și care se poate face foarte simplu acasa, într-o cameră de hotel, într-un dormitor sau în sufragerie.

În aproximativ 15 minute puteți să vă îmbunătățiți semnificativ atât forța cât și rezistența cardio, cheia fiind să faceți acest antrenamet din greu, respectând cu exactitate cele prezentate și făcând fiecare dintre aceste exerciții cât mai repede, cu o pauză minimă între repetări. Mai exact, o pauză de exact 2 minute între fiecare set, dar pe măsură ce câștigați rezistență încercați să reduceți pauza până la 30 de secunde între fiecare set. Dacă doriți să faceți antrenamentul mai lung adăugați foarte simplu, mai multe repetări.

antrenament-de-dimineata

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursa: darebee

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.