Cele Mai Bune Filme Bazate Pe Evenimente Adevarate

0
618

Cele Mai Bune Filme Bazate Pe Evenimente Adevarate

The Social Network

SN_IT_1-SHT_FRND_1

Bazat pe faimosul creator al Facebook, Mark Zuckerberg, acest film din 2010 spune povestea încercărilor și necazurilor unui tânăr ce ajungea să fie cel mai tânăr miliardar din lume. Social media este la apogeu, iar în acest film vom putea vedea omul care a ajutat la crearea lui.

Amazing Grace

amazing-grace

Acest film a fost bazat pe activitatea lui William Wilberforce și lupta sa pentru a obține House of Commons (Palatul Parlamentului) pentru a putea opri comerțul Britanic cu sclavi. Acest film din 2006 nu este doar inspirat, dar mai mult de atât, trebuie să ne gândim că acesta se bazează pe evenimente reale și este remarcabil că s-a dezvăluit cel puțin atât din acea perioadă.

My Sisters’ Keeper

my-sisters-keeper

În 2009 a fost lansat un film care era bazat pe viața unei tinere fete care trecea prin calvarul despărțirii părinților săi și a judecâții dintre aceștia în privința custodiei ei. Această poveste tristă, este una bazată pe curajul adevărat, curaj și tristețe, și te face întradevăr să te gândești la toate lucrurile care sunt luate unui copil pentru o astfel de bătălie, dintre doi părinți

Schindler’s List

Schindler's List

Acest film din 1993 a fost bazat pe povestea unui om de afaceri pe nume Oskar Schindler (care de asemenea a fost și membru al partidului Nazist). Acesta a ajuns în Polonia cu nimic și a salvat viețile a peste o mie de Evrei. Oamenii care au fost salvați sunt cunoscuți acum ca și Evreii lui Schindler. Filmul este acreditat ca fiind unul dintre cele mai mari filme din toate timpurile.

Apollo 13

apollo13_poster

În anul 1995, toată lumea a fost în măsură să privească în detaliu ceea ce sa întâmplat în expedițiile Apollo 13. Filmul prezintă eforturile eroice ale unui grup de astronauți confruntați cu dificultățile întâlnite în misiunea lor. Mai mult decât un film bazat pe fapte reale, producătorii acestuia au lucrat împreună cu NASA în scopul de a oferi o relatare cât mai grozavă a acestor evenimente.

Erin Brockovich

erin-brockovich

Filmul este o adaptare și spune povestea lui Erin Brockovich, o activistă de mediu care s-a ocupat singură de problemele cu gazul și companiile electrice din California, care au contaminat cu crom alimentarea cu apă a populației și îmbolnăvirea mai multor oameni. Filmul descrie eforturile uriașe și cum un singur indivit poate face o diferență masivă, inspirând o grămadă de alți oameni.

The Pianist

the-pianist

Filmul spune povestea sfășietoare a unui pianist Evreu Polonez, care a trăit într-unul din ghetourile Germane în timpul războiului. Bazat pe memoriile reale, viața lui Wladyslaw Szpilman este prezentată în detaliu. Acest film ne arată că și atunci când sunt momente de distrugere, pot veni fapte de bunătate neașteptate.

Titanic

titanic

Acest film este extrem de popular în întreaga lume și asta pe bună dreptate. Titanic spune povestea sfășietoare de dragoste, pierdere, discriminare socială și tot ce se poate între toate acestea. Vieți care au fost despărțite pentru totdeauna atunci când nava Titanic s-a scufundat. Nu există nici o parte din acest film care să nu te țină cu sufletul la gură.

The Pursuit of Happiness

the-pursuit-of-happiness

Acest film se joacă cu toate emoțiile noastre și la final îți lasă un sentiment extrem de plăcut. Bazat pe povestea reală a lui Chris Gardner care se trezește pe drumuri împreună cu fiul său. Filmul a primit mai multe critici, dar în ciuda acestora captează atenția audienței cu o poveste extrem de inspirațională despre luptă și succes.

Hotel Rwanda

hotel-rwanda

Hotel Rwanda spune povestea remarcabilă a unui manager de hotel, transformat în erou. Spune povestea unui om care a avut șansa să salveze viața a sute de oameni în timpul genocidului din Rwanda din anul 1994. Povestea este un portret perfect ce descrie în amănunt întâmplările din acea perioadă, arătând un om ce a fost o adevărată sursă de inspirație pentru mulți alții.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.