Apple Lanseaza Noua Linie de Mac-uri la Evenimentul din 27 Octombrie

0
337

Apple Lanseaza Noua Linie de Mac-uri la Evenimentul din 27 Octombrie

Apple a anunțat oficial următorul eveniment în cadrul căruia se așteaptă o lansare majoră pe partea de Mac-uri. 27 Octombrie este data evenimentului care va avea loc în campusul Apple, marcând ultimul eveniment înaintea deschiderii oficiale a Apple Campus 2.

Evenimentul este oarecum o surpriză, deoarece anul trecut Apple nu a mai avut un alt eveniment de lansare de produse în afară celui în care sa lansat iPhone 6s și iPhone 6s Plus, iar anul acesta toată lumea din .com susținea că evenimentul din Septembrie în care a fost lansat iPhone 7 și iPhone 7 Plus va fi ultimul pentru acest an. Totuși, linia Mac-urilor aștepta un refresh, iar unele zvonuri ar fi declarat că acestea vor fi înnoite în această toamnă.

În ceea ce privește produsele așteptate să fie lansate în cadrul acestui eveniment, acestea sunt noi MacBook-uri Retina—care ar fi a doua versiune din acest an, MacBook Pro-uri, Mac mini-uri, iMac-uri și desktop-uri Mac Pro.

Totuși, ținând cont că unele Mac-uri sunt mai vechi ca și celelalte, ne putem aștepta să nu fie înnoită toată linia în această toamnă și că unele produse să fie actualizate abia la următorul eveniment din primăvară.

Este așteptat și un nou monitor Apple și un nou Apple AirPort.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursa: 9to5mac

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.