Black Friday la eMAG pe 18 Noiembrie

0
316
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Black Friday la eMAG pe 18 Noiembrie

Cel mai mare magazin online din România, eMAG, a programat Black Friday pe data de 18 Noiembrie. Black Friday, sau ziua cu „cele mai multe reduceri din an” va avea în acest an ca participanți peste 2.000 de magazine partenere eMAG.

„Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depășit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu față de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Partenerii eMAG pentru acest Black Friday pun la dispoziție o multitudine de produse, ce vor acoperi game foarte variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete și laptopuri, produse IT, produse smart (brățări, smartwatch-uri), frigidere, mașini de spălat, la produse pentru copii, îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice, produse pentru casă și grădină, articole sportive, produse și accesorii pentru masină, mobilă.

eMAG a stabilit o singură zi pe an pentru acest evenimet, astfel în cât să poată oferi clienților săi reduceri considerabile și cele mai bune oferte de preț de care să se bucure toată lumea și pe care oamenii să îl perceapă ca un adevărat Black Friday în România.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.