Top 5 Cele Mai Bune Aplicatii Gratuite despre Vreme pentru iPhone

0
9242
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Top 5 Cele Mai Bune Aplicatii Gratuite despre Vreme pentru iPhone

Aplicația pentru vreme care vine preinstalată pe orice iPhone este foarte ușor de folosit, totuși, aceasta nu oferă foarte multe detalii și informații. Aplicația oferă o privire de ansamblu a săptămânii în curs, dar cam asta este tot.

Din fericire, există o grămadă de aplicații pentru vreme disponibile în App Store, iar multe dintre ele oferă o grămadă de alte informații chiar și în versiunile gratuite. Să vedem un top cinci cu cele mai bune aplicații gratuite pentru vreme gratuite pentru iPhone.

 

The Weather Channel

weatherchannel-iphone-screenshots

Datele pe care le folosește Apple în aplicația preinstalată pe iPhone vin din aceeași sursă ca și cele din aplicația The Weather Channel, astfel că datele vor fi în mare parte la fel. Datorită funcțiilor suplimentare pe care aplicația The Weather Channel le oferă, aceasta va furniza date mult mai complexe și mai amănunțite în funcție de regiunea în care vă aflați. Aplicația oferă toate informațiile gratuit, singurul lucru de care beneficiați dacă optați pentru varianta plătită sunt reclamele—care pot fi elmiminate pentru 3,99 euro/an.

Free – App Store

AccuWeather

accuweather-iphone-screenshots

AccuWeather oferă toate informațiile locale despre vreme de care ai nevoie la fel ca și celelalte aplicații, dar beneficiază de o caracteristică unică numită crowdsourcing. Aceasta permite împărtășirea informațiilor observate de către tine despre vreme capricioasă, condiții dificile de drum și multe altele către comunitatea din care faci parte. Prin observarea și trimiterea acestor informații către comunitate, toți utilizatorii care sunt în aceași regiune vor fi notificați, chiar dacă nu au accesat aplicația și nu știu ce urmează în următoarele ore sau zile. Aplicația mai oferă și prognoza legată de precipitații minute-by-minute pentru următoarele două ore, specifică locației voastre—pentru România această caracteristică nu este disponibilă, dar este utilă atunci când călătoriți în alte țări. Aplicația este gratuită și destul de precisă, iar pentru 3,99 euro scăpați de reclame și primiți câteva informații în plus fără de care sigur puteți trăi în fiecare zi.

Free – App Store

Yahoo Weather

yahooweather-iphone-screenshots

Yahoo Weather este o aplicație care pune foarte mult accent pe design. De la ecranul principal până la detaliile despre vreme, Yahoo Weather arată grozav. În mare parte datorită pozelor superbe pe care Yahoo le obține din Flickr și le oferă ca întreg backgroud pentru aplicație. Acestea sunt alese în funcție de regiunea geografică în care vă aflați. Totuși, aplicația oferă și informații suficiente despre vreme, precipitații, vânt sau căt timp mai aveți până la apus. Informațiile sunt destul de precise și sunt disponibile pe o serie de panori verticale, iar în fiecare dimineață aplicația vă va oferi un raport zilnic cu condițiile meteo curente. Panourile pot fi ascunse astfel în cât să mențineți în ecranul aplicației doar cele care vă interesează. Aplicația este gratuită, iar pentru 1,99 euro scăpați de reclame.

Free – App Store

Weather Mate

weathermate-iphone-screenshots

Weather Mate oferă în detaliu toate informațiile despre vreme de care s-ar putea să aveți nevoie. De asemenea, Weather Mate este și foarte precisă pentru locația în care vă aflați. În timp ce unele applicații oferă informații generale în funcție de regiunea în care vă aflați, Weather Mate este precisă pe locația în care vă aflați. Aplicația mai oferă și o prognoză pe 10 zile cu previziuni de la oră la oră pentru fiecare dintre aceste zece zile.

Free – App Store

Weather Live

weatherlive-iphone-screenshots

Weather Live pe lângă că arată extraordinar oferă un ecran cu informații clare și precise în timp real și cu imagini reprezentative pentru backgroud. Oferă mai multe moduri de customizare pentru ca ecranul să afișeze informațiile în funcție de nevoile voastre. Astfel că dacă locuiți într-o zonă cu foarte multe precipitații poate vă interesează ca parametru de precipitații să fie întotdeauna în partea de sus, iar dacă vă place să vedeți apusul, puteți oricând să stabiliți acest panou ca principal. În plus în fiecare dimineață aplicația vă va oferi un raport zilnic cu condițiile meteo curente. Aplicația oferă detalii legate de temperatură și precipitații pe termen scurt sau lung—prognoza pe șapte zile—setări pentru ceas și chiar alerte pentru când temperatura scade sub zero grade. Aplicația este informativă, superbă și foarte ușor de folosit.

Free – App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.