Samsung Recunoaste Oficial ca GALAXY Note 7 Nu Este Sigur

0
280

Samsung Recunoaste Oficial ca GALAXY Note 7 Nu Este Sigur

Dacă ieri AT&T și T-Mobile oprea vânzările de GALAXY Note 7 în Statele Unite, iar genția de presă Yonhap din Coreea de Sud spune că Samsung a oprit producția pentru acest model, astăzi, Samsung recunoaște că modelul său Note 7 are probleme.

Samsung face o declarație publică pe site-ul său oficial prin care spune tuturor clienților să returneze toate unitățile GALAXY Note 7, chiar și pe cele deja înlocuite de companie.

În concluzie, dacă aveți un telefon GALAXY Note 7 din prima serie de terminale livrate sau chiar din seria de terminale înlocuite, va trebui să vă întoarceți din nou în magazine pentru a le returna.

Declarația Samsung:

We are working with relevant regulatory bodies to investigate the recently reported cases involving the Galaxy Note 7. Because consumers’ safety remains our top priority, Samsung will ask all carrier and retail partners globally to stop sales and exchanges of the Galaxy Note 7 while the investigation is taking place.

We remain committed to working diligently with appropriate regulatory authorities to take all necessary steps to resolve the situation. Consumers with either an original Galaxy Note 7 or replacement Galaxy Note 7 device should power down and stop using the device and take advantage of the remedies available.

Declarația Samsung nu este foarte explicită în ceea ce privește problema cu care se confruntă aceste terminale, dar un lucru este foarte clar, toate GALAXY Note 7, inclusiv cele înlocuite, sunt nesigure. Toate acestea trebuie returnate cât mai repede.

Samsung a livrat în total 2,5 milioane de GALAXY Note 7 cu baterii care pot să se supraîncălzească sau să explodeze. Primul proces de returnare a început pe data de 15 Septembrie atunci când Samsung a început producția de telefoane “reparate” și a început programul de schimbare. Până pe data de 27 Septembrie, Samsung anunța că peste 60 de procente din terminalele livrate în Statele Unite și Korea de Sud au fost înlocuite. Până pe 1 Octombrie programul de schimbare de terminale la nivel global depășea 90 de procente.

Samsung oferă două opțiuni clienților aflați în această situație: returnarea banilor sau schimbarea produsului cu un alt device Samsung. Nu există însă nici o opțiune de a înlocui terminalul cu un alt Note 7 reparat, ceea ce indică faptul că am putea asista la moartea Samsung GALAXY Note 7.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.