Apple Ofera Jocul INKS. Gratuit via Apple Store

0
559
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Apple Ofera Jocul INKS. Gratuit via Apple Store

Dacă aveți un cont de iTunes/App Store pentru Statele Unite, descărcând aplicația Apple Store (gratuită), puteți să vă bucurați de aplicații și jocuri oferite gratuit periodic de către Apple.

În momentul de față, Apple oferă gratuit prin aplicația Apple Store jocul INKS., joc ce în mod normal costă 1,99 dolari/1,99 euro. și a cărui review îl puteți citi aici.

După ce ați descărcat și ați instalat aplicația Apple Store pe iPhone-ul vostru, urmații pașii de mai jos pentru obținerea jocului gratuit:

  • Alegeți secținea Discover din partea de jos a ecranului aplicației și derulați pagina în jos până ajungeți la secțiunea cu Exclusively for you.
  • Apăsați pe Download now după care pe butonul Download now for free.
  • Imediat după accesarea butonului veți fi redirecționați către aplicația App Store. Aici apăsați pe butonul Reedem aflat în colțul din dreapta sus al ecranului aplicației
  • Aplicația va începe să se instaleze, iar de acum în colo o veți putea descărca oricând gratuit.

screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

INKS. este un joc inteligent pe una dintre cele mai vechi concepte din domeniul jocurilor electronice. Majoritatea chestiilor inteligente vin prin efectele vizuale, dar și prin faptul că poți să joci un joc de pinball fără a încerca să faci un scor cât mai mare. Design-ul și grafica nivelurilor este superbă. Placa de joc poate arăta la final foarte bine, un desen simplu și abstract, mai ales dacă joci pe un joc cât mai scurt posibil. Știi că poți să termini nivelul cu foarte multe lovituri, dar atunci lucrurile se schimbă puțin și probabil că vei prefera să îți storci puțin creierul și să gândești mai mult despre unde și cum vei lovi. Fanii și cei mai înrăiți jucători de pinball probabil că vor fi puțin plictisiți de aceste tehnici rudimentare de învățare, dar dincolo de acest grup, cred că majoritatea vor găsi în INKS. un joc cu adevărat provocator, interesant și chiar familiar.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.