Doi Mari Operatori de Telefonie Mobila din SUA Refuza sa Mai Comercializeze GALAXY Note 7, in timp ce Samsung Opreste Productia

0
416

Doi Mari Operatori de Telefonie Mobila din SUA Refuza sa Mai Comercializeze GALAXY Note 7, in timp ce Samsung Opreste Productia

Samsung se confruntă cu cea mai mare problemă de la înființarea companiei, iar șirul lung de întâmplări neplăcute se pare că nu îi mai lasă în pace.

După cum bine se știe, toate terminalele GALAXY Note 7 au plecat cu probleme tehnice grave încă din fabrică, bateria fiind principala sursă a problemelor pentru acest model. Multe dintre ele au explodat și au luat foc atunci când erau puse la încărcat, cauzând pagupe de câteva milioane de dolari la nivel mondial.

Samsung a decis ca toate modelele cu probleme ce au fost livrate către clienți să fie înlocuite cu altele noi, cu acumulator nou care să oprească șirul de evenimente neplăcute și să salveze imaginea pătată a companiei.

Toți clienții au fost anunțați de către operatorii de telefonie mobilă sau de către retailerii de la care au achiziționat GALAXY Note 7, că se pot prezenta în magazine pentru înlocuirea lor cu altele noi. Problemele par însă să nu fie atât de simple și noile serii de GALAXY Note 7 pară să aibă aceeași problemă.

Din această cauză, doi mari operatori din Statele Unite, AT&T și T-Mobile, au decis să oprească comercializarea acestui model, pentru că Samsung nu a rezolvat încă această problemă, iar aceste telefoane nu par a fi sigure și pot oricând să ia foc. Cel puțin cinci cazuri de Note 7 înlocuite s-au aprins sau au explodat în timpul încărcării.

Acum, cele două mari companii refuză să mai comercializeze acest model. Una dintre declarații a venit din partea unui purtător de cuvând din cadrul companiei AT&T către site-ul The Verge, în timp ce T-Mobile a venit cu un comunicat de presă.

“Based on recent reports, we’re no longer exchanging new Note 7s at this time, pending further investigation of these reported incidents,” “We still encourage customers with a recalled Note 7 to visit an AT&T location to exchange that device for another Samsung smartphone or other smartphone of their choice.”

După toate aceste probleme se pare că Samsung a decis să oprească producția lui GALAXY Note 7, făcând o declarație privind acest lucru, către agenția de presă Yonhap din Coreea de Sud.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursa: the verge

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.