Alerta iOS “May Slow Down Your iPhone” – Din iOS 10.1 pentru Toate Aplicatiile pe 32-biti

0
364
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Alerta iOS “May Slow Down Your iPhone” – Din iOS 10.1 pentru Toate Aplicatiile pe 32-biti

Odată cu lansarea versiunilor beta pentru iOS 10, Apple a adăugat un mesaj care indica faptul că iPhone-ul ar putea fi încetinit atunci când se deschidea o aplicație care nu era optimizată pentru politica Apple de 64-biți. Mesajul afișat pe ecran imediat după lansarea aplicației arăta astfel: “[Numele aplicației sau jocului] May Slow Down Your iPhone”.

Dacă o aplicație ce rula pe 32-biți era deschisă pe un iPhone care avea arhitectura pe 64-biți, mesajul apărea imediat la lansarea acesteia, notificând faptul că aplicația nu a fost optimizată pentru 64-biți, adică faptul că dezvoltatorul a cam lăsat-o de izbeliște și nu făcea altceva decât să afecteze performanța sistemului per general.

Atunci când iOS 10 a fost lansat oficial publicului larg luna trecută, acest mesaj de avertizare a fost eliminat, cu toate că a fost prezent pe toată perioada de beta test. Acum, cu beta testul pentru iOS 10.1, acest mesaj a reapărut și pare chiar mai enervant decât data trecută.

Se pare că prin acest mod se dorește forțarea dezvoltatorilor care nu și-au actualizat aplicațiile de mult timp și acestea nu suportă arhitectura de 64-biți. Apple folosește aceste alerte din iOS 10.1 atenționând fiecare utilizator ce va rula o aplicație pe 32-biți pe un iPhone pe 64-biți, că s-ar putea să le fie afectată performanța iPhone-ului, alerta mergând chiar mai departe spunând că “the developer of this app needs to update it to improve its compatibility.”

peggle-800x450

Apple a început să transmită mesaje dezvoltatorilor de aplicații încă din 2013, menționându-le faptul că aplicațiile lor trebuie actualizate pentru compatibilitatea cu arhitectura pe 64-biți. De atunci și până acum au trecut trei ani, deci au avut tot timpul din lume ca să se ocupe de aplicațiile pe care le-au dezvoltat, dar unii dintre ei nu au mișcat un deget, semn că aplicația sau aplicațiile respective probabil că nu îi mai interesează

În concluzie, vă recomandăm ca atunci când vă veți confrunta cu un astfel de mesaj să luați în considerare faptul că există șansa ca acea aplicație sau joc să nu mai fie actualizată niciodată și mai mult de atât, aceasta chiar să dispară din App Store la un moment dat.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursă imagine: macrumors

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.