Saturday, December 7, 2019
Acasă Mac Lista Completa de Mac-uri Compatibile cu macOS Sierra

Lista Completa de Mac-uri Compatibile cu macOS Sierra

0
814

Lista Completa de Mac-uri Compatibile cu macOS Sierra

Ați făcut trecerea la macOS Sierra? Aveți un Mac și nu știți daca este compatibil cu noul sitem de operare de la Apple? În cele ce urmează vă vom prezenta ce Mac-uri sunt compatibile cu Sierra.

Dacă aveți un iMac, MacBook, Mac Pro sau un Mac mini și este în această listă, puteți fi siguri că sitemul de operare Sierra funcționează fără probleme.

Cu siguranță ați auzit de macOS Sierra până la acest moment. Sierra nu este un alt sistem de operare complet dezvoltat pentru a propulsa noile computere Apple, ci mai degrabă o reinterpretare a vechiului OS X dezvoltat în așa fel în cât sistemul să vină mai în linie cu celelalte platforme ale companiei. Mulți dintre utilizatorii de Mac au așteptat cu nerăbdare data de 20 Septembrie pentru a putea instala Sierra, dar trebuie să știți că nu toate Mac-urile sunt compatibile cu sistemul de operare macOS.

Se știe că Apple lucrează din greu atunci când dezvolta o nouă versiune de sitem de operare, pentru ca să facă sistemul compatibil cu cât mai multe device-uri de pe piață. Indiferent că vorbin de iOS sau macOS, Apple încearcă să aducă cât mai multe caracteristici noi și îmbunătățiri atât utilizatorilor de dispozitive noi cât și pentru cei cu dispozitive mai vechi. Cu toate acestea, uneori necesitățile hardware pentru operarea eficientă a software-lui sunt depășite de situație, iar astfel, cu părere de rău, Apple scoate din lista de produse compatibile pe acelea care nu rezistă schimbărilor. În cazul de față, Apple a scos din lista de Mac-uri compatibile cu Sierra, toate computerele manufacturate între 2007 și mid 2009.

Dacă sunteți un posesor de Mac și încă nu ați trecut la macOS Sierra din frica că sistemul de operare vă va îngreuna computerul, stați liniștiți, dacă Mac-ul este disponibil în lista de computere compatibile, Sierra funcționează fără probleme—chiar dacă de unele funcții și caracteristici nu vă veți putea bucura pe un computer mai vechi.

Lista completă de Mac-uri care suportă sistemul de operare macOS Sierra este următoarea:

  • MacBook (Late 2009 sau mai nou)
  • MacBook Pro (Mid 2010 sau mai nou)
  • MacBook Air (Late 2010 sau mai nou)
  • Mac mini (Mid 2010 sau mai nou)
  • iMac (Late 2009 sau mai nou)
  • Mac Pro (Mid 2010 sau mai nou)

Dacă computerul vostru nu se află în această listă, atunci vă rămân două opțiuni; fie acceptați să rămâneți la ultima versiune compatibilă, OS X 10.11 El Capitan, fie începeți să vă gândiți să cumpărați un nou Mac.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.