Resursele minime pentru a putea juca Mafia III pe un PC

0
537

Resursele minime pentru a putea juca Mafia III pe un PC

Doar 3 zile ne mai despart de lansarea jocului Mafia 3 și pentru toți cei care încă nu știu de ce resurse au nevoie pentru a putea rula acest joc pe computerul personal, vi le vom prezenta în cele ce urmează.

Acțiunea din Mafia III este stabilită într-o lume deschisă a anilor 1968 din New Bordeaux, o versiune reinterpretată a orașului New Orleans, plină de activitate și completată de mașini inspirate din acea perioadă, impreună cu detalii legate de moda și muzica acelor ani. După mai mulți ani în care a luptat în Vietnam, Lincoln Caly știe acest adevăr: familia nu este aceea în care te-ai născut, ci aceea pentru care ești gata să mori.

Întors de pe front în orașul natal New Bordeaux, Lincoln încearcă să scape de trecutul lui criminal. Dar atunci când familia sa surogat, mafia neagră, este trădată și distrusă de Mafia Italiană, Lincoln își întemeiază o nouă familie din cenușa celei vechi și plănuiește o răzbunare în stil militar împotriva celor responsabili. Lupte intense de arme și bătălii corp la corp, urmăriri spectaculoase, decizii dificile și înțelepte, toate pentru a supraviețui pe străzile criminale din New Bordeaux. Cu o echipă bine aleasă însă, este posibil să ajungi în top în acestă lume interlopă.

[xtab box_title=”Windows” text_color=”” bg_color=””]
[xtab_item title=”Cerinte Minime”]OS: Windows 7-64 biti
Processor: Intel I5-2500K sau AMD FX-8120
Memorie: 6GB RAM
Grafica: AMD Radeon HD 7870 2GB sau Nvidia GeForce GTX 660 2GB
Stocare: 50 GB spatiu minim disponibil
[/xtab_item]
[xtab_item title=”Cerinte Recomandate”]OS: Windows 7-64 biti
Processor: Intel I7-3770 sau AMD FX 8350 4.0 Ghz
Memorie: 8 GB RAM
Grafica: AMD Radeon R9 290X 4GB sau Nvidia GeForce GTX 780 sau GeForce GTX 1060 4GB
Stocare: 50 GB spatiu minim disponibil
[/xtab_item]
[/xtab]

Resursele par destul de rezonabile pentru ceea ce se așteaptă ca jocul să ofere. Interesant și foarte bine primit este faptul că jocul rulează fără probleme pe sistemul de operare Windows 7, unul dintre cele mai apreciate sisteme de operare Microsoft lansate în ultimii ani.

Mafia 3 vine pe 7 Octombrie și poate fi precomandat de la eMag pentru 189 lei.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.