Primul Card de Memorie de 1TB este Oferit de SanDisk

0
647

Primul Card de Memorie de 1TB este Oferit de SanDisk

Primul card de memorie SDXC de 1TB din lume a fost prezentat de către SanDisk, dublând practic spațiul de stocare văzut până în acest moment pe alte carduri de memorie prezentate.

Noul card de memorie Sandisk 1TB Extreme Pro SDXC UHS-I este în acest moment doar în stadiul de prototip. Cu toate acestea, cu doar doi ani în urmă, în cadrul Photokina 2014, SandDisk anunța un card de memorie ce avea capacitatea de 512GB, acesta fiind lansat pe piață la doar câteva luni distanță. Așadar, sperăm ca și în cazul acestui card de memorie lucrurile să meargă în același ton.

Această cantitate uriașă de stocare devine un necesar pentru cele mai puternice camere foto produse de Canon, Sony sau Nikon, iar mai nou camera cu format mediu Fujifilm, toate oferind senzori de 50MP. Totodată, înregistrările video în formate 4K și 8K, alături de înregistrări la 360-grade, toate acestea împing standardele spațiul de stocare către limită.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: techradar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.