iMac 2016 ar putea fi lansat in luna Octombrie si ar putea fi dotat cu procesoare grafice AMD si monitor cu rezoltie 5K

0
434

iMac 2016 ar putea fi lansat in luna Octombrie si ar putea fi dotat cu procesoare grafice AMD si monitor cu rezoltie 5K

Circulă în online zvonuri că Apple iMac 2016 va fi dezvăluit în luna Octombrie, acesta venind cu o grămadă de îmbunătățiri și upgrade-uri. Acum că lucrurile s-au liniștit în ceea ce privește iPhone 7, fanii companiei din Coupertino își îndreaptă toată atenția spre alte dispozitive pe care gigantul tech le pregătește pentru consumatori.

În mod natural, așa cum este în cazul Apple, există numeroase zvonuri care circulă în jurul produselor sale, iar iMac 2016 nu face excepție de la acestea. Conform Mac World desktop computerul va surprinde atunci când va fi lansat, cu căteva specificații puternice și grozave, iar una dintre cele mai discutate noutăți este cea legată de chip-ul grafic pe care iMac 2016 îl va utiliza.

Conform mai multor rapoarte, plăcile video ATI care vor fi instalate pe iMac 2016 vor fi produse de către AMD, dar din păcate nu există nici un detaliu în plus despre ce chip va fi folosit exact. Totuși WCCF Tech ar fi declarat în urma unei informații primită de la surse, că noile generații de computere iMac vor avea plăci grafice AMD Radeon 400 Series Polaris GPU.

Dacă lucrurile vor fi întradevăr așa, astfel de plăci grafice vor face ca iMac 2016 sa fie un PC perfect pentru jocurile video, cu o experiență extraordinară pe care Apple nu a mai oferit-o niciodată. Totodată noile performanțe vor fi interesante și pentru dezvoltatorii de jocuri și astfel macOS s-ar putea bucura de jocuri cu adevărat interesante.

Alte zvonuri sugerează că LG va suplimenta monitoarele pentru computerele Apple, monitoare ce vor suporta rezoluții 5K și că Apple iMac 2016 este așteptat să suporte noile procesoare Intel Kaby Lake, dar acest lucru ar putea întărzia data de lansare. Vom vedea!

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.